1 IZBOVÝ BYT, LAZY POD MAKYTOU, PÔVODNÝ STAV, 40m²

Štát.: Slovensko
Mesto.: Púchov
Lokalita.: Lazy pod Makytou
40 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - 1-izbový byt
42.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10572x zobrazená v zozname / 1013x zobrazená detailne / 355x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku návrhu dispozičnej zmeny a rekonštrukcie ***
https://youtu.be/rSu42xJswM0 *** TUreality ponúka na predaj 1 izbový byt v obci Lazy pod Makytou neďaleko Púchova v pokojnom a tichom prostredí v blízkosti prírody. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí bytového domu so 6 bytovými jednotkami, je v pôvodnom stave a je ihneď pripravený k rekonštrukcii podľa vašich predstáv. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, WC a kúpeľne, kuchyne a samostatnej izby. K bytu prináleží pivničná kobka. 3D prehliadku si môžete pozrieť po skopírovaní tohto odkazu:
*** https://my.matterport.com/show/?m=oFK7uVxQtsW *** V tesnej blízkosti je materská škola, základná škola, detské ihrisko, obecný úrad, kostol a neďaleko sú aj potraviny. Lokalita bytu je ideálnym východiskovým bodom pre celoročnú turistiku. V blízkosti sú aj lyžiarske strediská Ski Čertov a Ski Centrum Kohútka pre milovníkov zimných športov. DOPORUČUJEM DOHODNÚŤ SI OBHLIADKU ČO NAJSKÔR. Energetický certifikát nie je k dispozícii. Pre obhliadku, alebo podrobnejšie informácie využite tieto kontakty:

Ing. Ľubomír Prypoň, kontakt: alebo email:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Lazoch pod Makytou

Pozícia realitnej ponuky

42.000,- €
Cena nehnuteľnosti 42.000,- € 122.500,- €

Podrobné informácie

Rozloha pozemku40 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52210 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.