1, 5 izb. V NAJZELENŠEJ ČASTI RUŽINOVA- 48, 5 m2-REKONŠTRUKCIA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Mesačná
48.5 m²
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

7564x zobrazená v zozname / 426x zobrazená detailne / 426x zobrazená detailne tento mesiac

Bývajte v najzelenšom sídlisku v Bratislave, ktoré je unikátne svojou zeleňou nielen v rámci Slovenska, ale aj medzi európskymi veľkomestami. V byte, s výhľadom priamo do parku. Ružinov je miesto, ktoré každý, kto tu býval alebo býva, uznáva ako jedno z najlepších pre život nielen v Bratislave, ale i v rámci Slovenska. Očarujúca zeleň, veľa stromov, upravené záhony pred domami a parky robia toto miesto jedinečným. Niet divu, že je táto lokalita veľmi žiadaná a ceny nehnuteľností tu dosahujú pre niekoho až závratné sumy.

Tento byt vám však ponúka výnimočnú príležitosť:

Priestranných 48,2 m² plochy vrátane balkónu.


Vďaka momentálnemu poklesu cien, ktorý zdá sa už narazil na svoje dno, je tento byt dostupný o 30 tisíc eur lacnejšie, ako boli ceny v roku 2022. To z neho robí vynikajúcu ponuku, ktorá predstavuje nielen príjemné bývanie, ale aj istotu výhodnej investície do budúcnosti, či už pre vlastné bývanie, alebo ako príležitosť, na prenajímanie. Aktuálna cena prenájmu na trhu, je 650 Eur/mesačne. Ak byt kúpite investične, veľmi radi Vám rýchlo nájdeme nájomcu, aby vaša investícia ihneď zarábala.

- ulica MESAČNÁ č. 2
- BYT PREŠIEL KOMPLETNOU REKONŠTRUKCIOU, čo pokladáme určite za veľkú výhodu.
- Orientácia na slnečný a svetlý juh
- Priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom
- Byt sa predáva kompletne zariadený ako na fotografiách
- V blízkosti je dostatok parkovacích miest a veľké parkovisko



Predajná cena: 155.000,-€, vrátane autorizovaných zmlúv o prevode vlastníctva advokátskou kanceláriou a všetkých poplatkov spojených s predajom a prevodom na katastri. Autorizovaná zmluva advokátom vám poskytne najvyššiu formu právnej ochrany pri kúpe nehnuteľnosti.

Pre bližšie informácie volajte na tel. číslo , k dispozícii každý deň do 22:00 hod., aj cez víkendy. Informácie e-mailom NON-STOP na adrese

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Bratislave - Ružinov na ulici Mesačná

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 dvojizbových bytov v Bratislave - Ružinov. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

155.000,- €
Cena nehnuteľnosti 76.847,- € 390.000,- €
48.5 m²
Celková rozloha 32.47 m² 100.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha48.5 m²
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-812454 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.