1i byt + garáž.státie, NOVOSTAVBA, BA IV. Dúbravka, 39, 29m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Pri Hrubej lúke
36.29 m²
5
4
1
áno - 1 auto
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - 1-izbový byt - Novostavba
154.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6222x zobrazená v zozname / 239x zobrazená detailne / 39x zobrazená detailne tento mesiac

Spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka exkluzívne na predaj príjemný 1 izbový byt s balkónom a garážovým miestom v obľúbenej novostavbe projektu TAMMI Dúbravka, BA IV., ul. Pri Hrubej lúke, celková výmera 39,29 m2, vnútorná plocha bytu 34,65 m2, balkón 3 m2, pivnica 1,64 m2, poschodie 4/5.


POPIS:


-vstupná predsieň s menším odkladacím priestorom na mieru,
-veľká kúpeľňa s oknom, vaňou a WC,
-priestranná a presvetlená obývacia izba s kuchynským kútom- kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi: sklo keramická varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička s mrazničkou, veľká šatníková skriňa na mieru, rohová sedačka , sektorový nábytok
-východ na balkón.

ŠTANDARD:


bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná, podlahy: laminátové parkety a dlažba, kuchynská linka do tvaru písmena U s barovým pultom a stoličkami, sektorový nábytok na mieru, priestranná šatníková skriňa na mieru,

Byt sa nachádza v nízko podlažnom bytovom dome, je kompletne zariadený vo vyššom štandarde, orientácia bytu na dve svetové strany: V a J, slušní susedia, udržiavaný a tichý vchod, taktiež upravené okolie domu- záhradné úpravy.

Výborná občianska vybavenosť: obchodné centrum Dubrawa : lekáreň, potraviny Tesco, holičstvo, čistiareň, služby, MHD, školy, škôlky, pošta, banky, dobré dopravné napojenie, v blízkosti obchodné centrum Bory mall.

Mestská časť Dúbravka ako aj blízkosť prírody- Devínska Kobyla s obľúbenou vyhliadkou, taktiež ponúka rôzne športové aktivity- cyklistické a turistické trasy, zimný štadión, 2x bedmintonová hala, 2 futbalové ihriská, tenisové kurty, kúpalisko. Dobré dopravné napojenie na obchvat mesta.

Cena predmetného bytu vrátane ZARIADENIA je 154.900,-EUR. V prípade záujmu je možnosť dokúpiť garážové státie, ktoré sa nachádza v suteréne bytového domu priamo pod bytovým domom za cenu 20.000,-EUR. Cena bytu spolu s garážovým státím je 174.900,-EUR, aj na HÚ.






TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Pri Hrubej lúke

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Pri Hrubej lúke v Bratislave - Dúbravka v cene 154.900,- € je o 6.774 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 1 meter menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 jednoizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GR...

Pozícia realitnej ponuky

154.900,- €
Cena nehnuteľnosti 106.000,- € 201.500,- €
39.29 m²
Celková rozloha 31 m² 69.21 m²
36.29 m²
Úžitková plocha 31.69 m² 45 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha39.29 m²
Úžitková plocha36.29 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb1
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GR-451 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny