Predaj 1 izbového bytu v tichom prostredí v Dúbravke, Cabanova ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Dúbravka
Lokalita.: Bratislava - Dúbravka
Ulica.: Cabanova
35 m²
zvýšené prízemie
1
čiastočne prerobený
predaj - 1-izbový byt
120.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8290x zobrazená v zozname / 506x zobrazená detailne / 384x zobrazená detailne tento mesiac

Predaj 1 izbového bytu v nádhernom tichom prostredí, na upätí prírodnej rezervácie Devínska Kobyla, Cabanova ulica - Dúbravka. Rozloha bytu je 35 m2, pivnica 1,5 m2.
Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí (okná v bezpečnej výške 3,5 m nad zemou). Dom je 4-poschodový a bol postavený v roku 1973. Príjemne presvetlený byt je orientovaný na JV stranu. Pohľad zo všetkých okien bytu (z kuchyne a z izby) ponúka jedinečný výhľad do udržiavaného tichého parku.

Byt je po čiastočnej rekonštrukcii.


Výmena všetkých okien, vystierkované steny, plávajúca podlaha, kompletne zrekonštruované elektrické rozvody (zapustene v stenách), nová kuchynská linka . Rozvody kanalizácie, plynu i vody v domovej šachte sú nové po nedávnej kompletnej rekonštrukcii.
Steny bytového domu sú zateplené. Ponúkaný byt má samostatnú menšiu kúpeľňu s vaňou a s práčkou. WC je samostatné zo vstupom z predsiene.
Z predsiene so zapustenou šatníkovou skriňou je dispozične veľmi dobre vyriešený samostatný prechod do izby (oddelenej od predsiene repasovanými dverami) a nezávisle i do menšej kuchyne. K bytu patri i malá pivničná kobka s plochou 1,5 m2 a taktiež možnosť využitia priestoru v uzamykateľnej kočíkárni, s plochou 4 m2. Byt je tíchý, obklopený bezproblémovými susedmi. S výnimkou predsieňovej priečky sú zvyšné steny od strany susedov po rekonštrukciách zvukovo odhlučnené. Plávajúca podlaha po celej ploche bytu je tepelne zaizolovaná. Parkovanie auta je bezproblémové.

Začiatok lesa smerom na archeologickú lokalitu Villa Rustica je vzdialený iba 5 minút chôdze od bytového domu. V okolí sú skvelé trasy na bicyklovanie. Autom sa dá dostať k obchodným centrám okolo Borry Mall za 5 minút, rýchle prepojenie na diaľnicu. Zástavka autobusu č.83 je vzdialená 3 minúty chôdze od domu. Najbližší obchod s potravinami sa nachádza asi 100 m od bytu (KRAJ).
Zálohové platby za elektriku sú 11€, plyn 9€, služby správcovi 85€, UPC (TV, internet) je zavedený až do bytu..
Byt nemá žiadne ťarchy, po predaji je okamžite k dispozícii. K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie vo výške 2.5%.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka na ulici Cabanova

Inzerovaný 1 izbový byt na ulici Cabanova v Bratislave - Dúbravka v cene 120.000,- € je o 4.005 € lacnejší ako je priemerná cena 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. Rozloha je o 9 metrov menšia ako je priemerná rozloha 1-izbového bytu v Bratislave - Dúbravka. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 15 jednoizbových bytov v Bratislave - Dúbravka. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-JY...

Pozícia realitnej ponuky

120.000,- €
Cena nehnuteľnosti 106.000,- € 201.500,- €
35 m²
Celková rozloha 31 m² 69.21 m²
35 m²
Úžitková plocha 31.69 m² 45 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha35 m²
Úžitková plocha35 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb1
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Pivnicaáno
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JY-351 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny