2 - IZB. BYT s BALKÓNOM, SENICA, MOYZESOVA UL.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Senica
Ulica.: Moyzesova
48 m²
3
1
2
čiastočne prerobený
nie
predaj - 2-izbový byt
79.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3347x zobrazená v zozname / 264x zobrazená detailne / 264x zobrazená detailne tento mesiac

Bývanie priamo v centre mesta v tehlovom bytovom dome s možnosťou tráviť voľné chvíle v uzatvorenom dvore. Balkón na slnečnej južnej strane je orientovaný do tichého dvora.

EXKLUZÍVNE V AVORY Realitné Centrum ponúkame na predaj príjemný 2. izb. byt s balkónom v centre mesta Senica na Moyzesovej ulici. Mesačné náklady máte pod kontrolou vďaka vlastnému vykurovaniu a ohrevu vody.

►. Poschodie1/3


► Podlahová plocha bytu 48m2 + balkón a murovaná pivnica v suteréne (4,46m2)
► Dispozícia: – predsieň (3,85m2), z ktorej je vstup do samostatného WC a kúpeľne a zároveň z jednej strany vstup do spálne (15,50m2) a z opačnej strany chodby do kuchyne (10,32m2) a obývačky (18m2).

• osadené plastové okná, murované bytové jadro, bezpečnostné vstupné dvere, nové interiérové dvere, plávajúce podlahy
• slnečná orientácia na južnú stranu, okná sú orientované do uzatvoreného dvora
• vykurovanie plynové gamaty, ohrev vody elektrickým bojlerom ( nový v. r. 2023)
• mesačné náklady na bývanie: správca 85,- euro, plyn 35,- euro, elektrika 40,- euro


Byt sa nachádza v nízkom bytovom dome s dvanástimi bytmi. Bytový dom je renovovaný, zateplený, má novú sedlovú strechu. Spoločné priestory sú udržiavané. Vstup je na el. bytového vrátnika.
Zadným vstupom sa dostanete na oplotený dvor, ktorý je od ulice uzamknutý. Zatrávnená plocha pre bezpečné hry vašich detí a pre trávenie vašich voľných chvíľ.
Skutočne je množstvo plusov prečo sa rozhodnúť pre kúpu tohto bytu, ktorý Vám rada predstavím aj s kompletnými informáciami osobne na obhliadke.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum .© AVORY Realitné Centrum - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.

Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

AVORY Realitné Centrum je tím profesionálov, ktorí vám radi pomôžu pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Senici na ulici Moyzesova

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Moyzesova v Senici v cene 79.000,- € je o 9.663 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Senici. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Senici.

Pozícia realitnej ponuky

79.000,- €
Cena nehnuteľnosti 68.990,- € 126.900,- €
56 m²
Celková rozloha 49 m² 75 m²
48 m²
Úžitková plocha 48 m² 65 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha56 m²
Úžitková plocha48 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-121 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.