NA PREDAJ 2 - IZB. BYT (53m2), ŠAJDÍKOVE HUMENCE

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senica
Lokalita.: Šajdíkove Humence
predaj - 2-izbový byt
75.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10193x zobrazená v zozname / 1354x zobrazená detailne / 242x zobrazená detailne tento mesiac

Bývanie priamo pri lese. Kompletne zrekonštruovaný 2. izb. byt s dvomi loggiami a záhradkou (cca 80m2), vhodný k nasťahovaniu, alebo aj ako investícia. Bývanie v byte s výhodami rodinného domu.

EXKLUZÍVNE V AVORY Realitné Centrum ponúkame na predaj príjemný 2. izb. byt so záhradkou a bezproblémovým parkovaním v uzatvorenom dvore. Pri rekonštrukcii bola dispozícia bytu prakticky upravená ,čím sa zväčšila kúpeľňa. Z každej izby je východ na zasklenú loggiu. Šikovný, pekne zrekonštruovaný byt nepotrebuje pre bývanie žiadnu investíciu. Oplotená záhradka je dlhší čas neužívaná, v minulosti bola účelne rozdelená, keď časť bola zatrávnená, časť slúžila na pestovanie zeleniny, v zadnej časti je ohradené miesto pre chov hydiny.

► Podlahová plocha bytu 53,38m2 + veľká murovaná pivnica na prízemí
► Dispozícia: – predsieň, z ktorej je vstup do samostatného WC a kúpeľne a zároveň z jednej strany vstup do spálne a z opačnej strany chodby do obývačky. Z obývačky sa vstupuje do kuchyne.

• stav: kompletná rekonštrukcia v r. 2018, vrátane stierok vnútorných stien a rozvodov elektriky v celom byte, podláh, murované bytové jadro
• slnečná orientácia na západnú stranu
• poschodie 2/2
• vkusná a praktická kuchynská linka, veľký jedálenský stôl
• v kúpeľni veľká vaňa, umývadlo so zrkadlom, polička, rebrinový radiátor
• v spálni a na chodbe veľká šatníková skriňa, v obývačke komoda
• nové interiérové dvere
• vykurovanie bytu zabezpečovali majitelia elektrickými radiátormi, ohrev vody je elektrickým bojlerom
• mesačné náklady na bývanie 160,- euro / 4 osoby
• zaplatením kúpnej ceny k dispozícii

Byt sa nachádza v malom bytovom dome, v ktorom je len šesť bytov. Spoločné priestory sú obnovené a udržiavané. Šajdíkové Humence - obľúbená obec na Záhorí obklopená zdravým lesom. Nachádza sa tu základná škola (1.-4 .ročník ), materská škola, obchody a pohostinstvá. Je tu vlaková stanica ( smer Kúty-Trnava), viac krát denne autobusové spojenie do okresného mesta Senica. Vzdialenosť od Bratislavy 95km, Senica 12km, hranice s Rakúskom a ČR 30km.
Skutočne je množstvo plusov prečo sa rozhodnúť pre kúpu tohto bytu, ktorý Vám rada predstavím aj s kompletnými informáciami osobne na obhliadke.

Túto ponuku nájdete výhradne v AVORY Realitné Centrum .© AVORY Realitné Centrum - text, fotografie a pôdorys sú dielom a majetkom realitnej kancelárie AVORY Realitné Centrum.
Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte ma na tel. čísle , prostredníctvom soc. sietí, e-mail: alebo osobne v kancelárii na Hurbanovej ul. v Senici.

Cena je konečná, vrátane provízie a kompletného právneho a katastrálneho servisu. Zabezpečíme všetko potrebné vrátane profesionálneho právneho a hypotekárneho poradenstva až po odovzdanie nehnuteľnosti.

Prevediem Vás cestou k vášmu novému domovu odborným, moderným a transparentným spôsobom. Teším sa na spoluprácu

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Šajdíkových Humenciach

Podrobné informácie

Statuspredané

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-022 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny