2-izb. dom, PÔVODNÝ STAV, Štvrtok na Ostrove, Cintorínska

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Štvrtok na Ostrove
Ulica.: Cintorínska
100 m²
583 m²
1
2
nutná rekonštrukcia
studňa
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
124.990,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2989x zobrazená v zozname / 369x zobrazená detailne / 369x zobrazená detailne tento mesiac

3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/PH

POPIS DOMU:


Realitná kancelária AXIS REAL exkluzívne ponúka na predaj podpivničený 2-izbový rodinný dom skolaudovaný v 70-tych rokoch s vlastným veľkorysým oploteným pozemkom v lokalite Štvrtok na Ostrove, Cintorínska ulica. Ponúkaný dom so zastavanou plochou cca 100 m2 má spoločnú stenu so susedným domom, je po celej ploche podpivničený a nachádza sa na priestrannom oplotenom slnečnom pozemku s celkovou rozlohou 583 m2. Dom v centre obce je napojený na všetky inžinierske siete vrátane plynu, voda je riešená formou studne. Na pozemku sa nachádzajú ovocné stromy, vinič, murovaný vonkajší gril.

Výhody:


❶ Priestranný pozemok s rozlohou 583 m2v centre obce
❷ Možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv

❸ Slnečný pozemok



STAV DOMU:
Ponúkaný dom je postavený z pálených tehál s hrúbkou obvodových múrov 45 cm, je suchý v pôvodnom stave a čaká na rekonštrukciu novým majiteľom podľa jeho vlastných predstáv. Dispozíciu domu je možné v rámci rekonštrukcie zmeniť resp. je tu samozrejme aj možnosť prístavby v prípade potreby a tým aj rozšírenie obytného priestoru. Aktuálne dispozične dom pozostáva zo vstupnej chodby, samostatnej kúpeľne s WC, komory, priestrannej obývacej izby s kuchynskou a jedálenskou časťou s rozlohou 34,4 m2 a samostatnej nepriechodnej izby s rozlohou 23,1 m2. K dispozícií je aj už spomínaný pivničný priestor pod celým domom s rovnakou dispozíciou ako má obytná časť. Vstup do pivnice je priamo z chodby domu. Taktiež je k dispozícií aj úložný priestor na povale na ktorú sa dostanete po schodoch zo vstupnej chodby.

PRE LEPŠIU PREDSTAVU SÚ VO FOTOGRAFIÁCH UKÁŽKY VIRTUÁLNE ZARIADENÉHO DOMU PO REKON3TRUKCIÍ.

LOKALITA:


Obec Štvrtok na Ostrove disponuje skvelou dostupnosťou do hlavného mesta, vďaka novo vybudovanému diaľničnému obchvatu sa do Bratislavy dostanete do 20 min. Dom s pozemkom sa nachádza v pôvodnej časti obce, oproti nájdete materskú škôlku, taktiež samozrejme obec disponuje základnou školou, obecným úradom, nájdete tu samozrejme potraviny, reštauračné zariadenie, kostol, stavebniny, čerpaciu stanicu, futbalové a detské ihrisko.

Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť bývať v tomto dome. Kontaktujte nás ešte dnes a dohodnite si s nami obhliadku.

/ 2 - IZBOVÝ RODINNÝ DOM / PÁLENÁ TEHLA 45 CM / VONKAJŠÍ GRIL / PLYN / KANALIZÁCIA / CELOPLOŠNE PODPIVNIČENÝ / ZARIADENÝ / OPLOTENÝ / ŠTVRTOK NA OSTROVE / CINTORÍNSKA ULICA /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Štvrtku na Ostrove na ulici Cintorínska

Inzerovaný rodinný dom na ulici Cintorínska vo Štvrtku na Ostrove v cene 124.990,- € je o 62.180 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu vo Štvrtku na Ostrove. Rozloha je o 12 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Štvrtku na Ostrove.

Pozícia realitnej ponuky

124.990,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
583 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
100 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²
100 m²
Celková rozloha 55 m² 2370 m²
100 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku583 m²
Zastavaná plocha100 m²
Celková rozloha100 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet poschodí1
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavnutná rekonštrukcia
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné - plyn
Pivnicaáno
Parkovanievonkajšie
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Strechapôvodná
Krbáno
Bezbariérový prístup áno
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-JK-551A ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny