Kvalitný 4-izbový rodinný dom so záhradným domčekom, pivnicou a saunou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Horná Potôň
92 m²
345 m²
4
nie
nedokončený
studňa
nie
230V
predaj - Rodinný dom - Novostavba
179.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

34329x zobrazená v zozname / 1570x zobrazená detailne / 299x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj moderný a kvalitne stavaný 4-izbový rodinný dom od overeného staviteľa vo vyhľadávanej obci Horná Potôň, s vynikajúcim napojením na rýchlostnú komunikáciu R7. Do Bratislavy trvá cesta autom len 25 minút, do Dunajskej Stredy 10 minút.

Rodinný dom je súčasťou dvojdomu, jeho úžitková plocha tvorí 92 m2 a leží na rovinatom pozemku o výmere 345 m2. K domu prislúcha okrem dvoch parkovacích státí, praktického úložného priestoru v podkroví (cca 15 m2), terasy (12 m2) aj zateplená pivnica (cca 5 m2) s vlastnou narážanou 12 m hlbokou studňou, vodárničkou a s dreveným záhradným domčekom (15 m2). Pri rezervácii rodinného domu do konca decembra je v cene i drevená sudová sauna (ilustračné foto v sekcii fotografie).

Pozostáva zo vstupnej chodby s priestorom pre vstavanú skriňu, z obývačky s predprípravou na krb spojenej s jedálňou a kuchyňou do moderného veľkopriestoru a s výstupom na terasu a do záhrady, z troch priestranných samostatných izieb (spálňa má taktiež výstup na terasu), z kúpeľne s vaňou, sprchovacím kútom, dvojumývadlom a z technickej miestnosti s elektrickým bojlerom, WC, umývadlom a priestorom pre práčku a sušičku.

Rodinný dom je postavený z kvalitných materiálov – brúsená tehla 30 cm, zateplenie fasády 15 cm polystyrénom, zateplenie stropu a strechy 2 x 20 cm minerálnou vlnou, strešná krytina Terran, kvalitné okná s trojsklom a bezpečnostné vchodové dvere nemeckej značky Schüco s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami, elektrické podlahové kúrenie zn. Raychem so samostatne nastaviteľnými termostatmi v každej miestnosti, elektrický bojler so 100 l zásobníkom, predpríprava na alarm, videovrátnik a bránu na el. pohon, oplotenie z troch strán (pletivové panely, v prípade záujmu je možná zmena na betónové panely za doplatok), základy na predný plot. Oddeľovacia stena so susedom je 2 x 20 cm s 5 cm zvukovou izoláciou.

Cena štandardného vybavenia je + 15.000,- a obsahuje navyše: laminátové podlahy s lištami, dlažba v predsieni, kúpeľni a WC, interiérové dvere so zárubňami a kľučkami, kompletné vyhotovenie kúpeľne s vaňou, WC a s dvojumývadlom, technická miestnosť s WC a malým umývadlom. Je možné si vybrať z viacerých typov štandardu.

Momentálne sa dom nachádza v štádiu výstavby. Dokončenie je naplánované na koniec jari 2024, v prípade záujmu je možné dokončiť dom skôr.

Obec Horná Potôň je čoraz vyhľadávanejšou obcou pre pokojné, spokojné a bezpečné rodinné bývanie hlavne pre jej pohodlnú dostupnosť do hlavného mesta Bratislavy s napojením na R7 a do okresného mesta Dunajská Streda. Obec disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, škola, škôlka, potraviny, Coop Jednota, autobusová zastávka, pošta, lekáreň, zubná ambulancia, praktický lekár, penzión, reštaurácia, futbalové ihrisko, telocvičňa, obchody s rozličným tovarom, knižnica, autoservis...

Na všetky bližšie informácie o rodinnom dome Vám ochotne zodpoviem a v prípade záujmu o obhliadku Vám domček s radosťou ukážem.

Našim klientom vieme ponúknuť bezpečné financovanie nehnuteľnosti cez špičkového hypotekárneho špecialistu, s ktorým naša spoločnosť úspešne spolupracuje už niekoľko rokov.

Cena rodinného domu v prevedení holodom: 179.000,-€


Cena štandard: 194.000,-€
Kontakt:

Petra Pilátová, ,




CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:


- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,
- poplatok za návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností,
- poplatky za overenie podpisov u notára,
- doručenie podkladov na kataster,
- asistenciu pri odovzdaní nehnuteľnosti a prehlásení energií a služieb,
- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Hornej Potôni

Inzerovaný rodinný dom v Hornej Potôni v cene 179.000,- € je o 7.738 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Hornej Potôni. Rozloha je o 23 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Hornej Potôni. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 rodinných domov v Hornej Potôni. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907111.., uveďte číslo ponuky ZR--1...

Pozícia realitnej ponuky

179.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 1.590.000,- €
345 m²
Rozloha pozemku 48 m² 28500 m²
118 m²
Zastavaná plocha 42 m² 1174 m²
92 m²
Úžitková plocha 1 m² 566 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku345 m²
Zastavaná plocha118 m²
Úžitková plocha92 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavnedokončený
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Krbpredpríprava
Energetický certifikátA
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--11 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.