2-izbový byt 50m2 blízko centra | Nové mesto nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
50.46 m²
2
2
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
103.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6956x zobrazená v zozname / 534x zobrazená detailne / 315x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v Novom meste nad Váhom. Byt o rozlohe 50m2 sa nachádza na 2. poschodí z 8 v panelovej bytovke s výťahom. K bytu patrí balkón a látková pivnica. K dispozícií máte aj spoločnú kočikáreň a bicykláreň.

Byt je čiastočne prerobený v podobe murovaného jadra, plastových okien a podlahy. Dispozične pozostáva z chodby, z ktorej sa dostanete do kuchyne, priechodnej obývačky s balkónom, spálne, samostatného WC a kúpeľne s vaňou. Vedľa bytovky je veľké verejné parkovisko.

V okolí sa nachádza komplet občianska vybavenosť. V blízkosti bytu sa nachádza mäsiarstvo, fitness, lekáreň, škola, škôlka a mnoho ďalšieho. Len 500m od bytu sa nachádza Námestie Slobody. Všetko máte po ruke aj bez auta. :)

Cena bytu je 103 000,-€


Viac fotiek na: www.radoreality.sk

Bc. Natália Príbelová


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Novom Meste nad Váhom

Inzerovaný 2 izbový byt v Novom Meste nad Váhom v cene 103.000,- € je o 2.653 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Novom Meste nad Váhom. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Novom Meste nad Váhom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Novom Meste nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

103.000,- €
Cena nehnuteľnosti 79.900,- € 129.000,- €
50.46 m²
Úžitková plocha 50.46 m² 62 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha50.46 m²
Poschodie2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2540 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.