2-izbový byt 62m2 blízko centra | Nové mesto nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nové Mesto nad Váhom
Lokalita.: Nové Mesto nad Váhom
62 m²
3
2
pôvodný
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
115.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

12437x zobrazená v zozname / 873x zobrazená detailne / 271x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj 2-izbový byt s rozlohou 62m2 v Novom meste nad Váhom, len 3minúty od Námestia Slobody. Byt je situovaný na 3. poschodí z 3 a prislúcha k nemu aj balkón s rozlohou približne 2m2 a murovaná pivnica s rozlohou 4m2. Bytový dom je tehlový, má zrekonštruovanú strechu a vchodové dvere s elektronickým vrátnikom. K dispozícií je aj kamerový systém. Bytovka je bez výťahu.

Byt je v pôvodnom stave. Na byte sú vymenené plastové okná a bezpečnostné dvere.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej je vstup do dvoch samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne a samostatného WC.

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V okolí sa nachádza škôlka, základná škola, stredné školy, poliklinika, lekáreň, lekári, pošta, viaceré reštaurácie a pohostinstvá a mnoho iného. Byt je vhodný jak na trvalé bývanie, tak aj na krátkodobý prenájom, keďže poloha bytu je veľmi priaznivá a máte všetko po ruke aj bez auta. :)

Cena bytu je 115 000,-€


Viac fotiek na: www.radoreality.sk

Bc. Natália Príbelová


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Novom Meste nad Váhom

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Novom Meste nad Váhom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421948.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

115.000,- €
Cena nehnuteľnosti 79.900,- € 129.000,- €
62 m²
Celková rozloha 51 m² 62 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Poschodie3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zateplený objektnie
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2485 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny