2 izbový byt na predaj Prešov, Sídlisko III, top lokalita

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Prostějovská
62 m²
12
12
2
čiastočne prerobený
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
95.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

66021x zobrazená v zozname / 5026x zobrazená detailne / 305x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj zaujímavý dvojizbový byt na dvanástom poschodí. Nachádza sa v komplexe štyroch bytových domov s množstvom zelene na jednom z najžiadanejších sídlisk krajského mesta Prešov (Prostějovská ulica, Sídlisko III). Napriek polohe ide o mimoriadne tichú a pokojnú lokalitu s pekným výhľadom na okolie. Byt je situovaný tak, že nedochádza k jeho prehrievaniu ani v najteplejších letných mesiacoch. V zimnom období je naopak príjemne teplý.
Podlahová plocha bytu je 62 m2 a pivnice cca 3 m2. Dispozičné riešenie: vstupná chodba, veľká kuchyňa so vstupom na loggiu, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa s toaletou a špajza. Parkovanie je na pozemku pred bytovým domom. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Kompletne zrekonštruovaný je aj samotný bytový dom.
Byt je k dispozícii prakticky okamžite, je čiastočne zariadený a pripravený na nasťahovanie. Mesačné náklady na bývanie sú okolo 150€.
Do centra Prešova sa možno dostať za 5 až 10 minút, v blízkosti sú autobusové zastávky, obchody, reštaurácie, školy a ďalšia občianska vybavenosť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Prešove na ulici Prostějovská

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Prostějovská v Prešove v cene 95.000,- € je o 146.127 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Prešove. Rozloha je o 6 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--3...

Pozícia realitnej ponuky

95.000,- €
Cena nehnuteľnosti 69.000,- € 170.000,- €
62 m²
Celková rozloha 48 m² 190 m²
62 m²
Úžitková plocha 46 m² 74.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Úžitková plocha62 m²
Poschodie12
Počet poschodí12
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové
Orientáciaseverovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--31 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny