Dvoj izbový veľký byt s terasou 88 m2 - Prešov, širšie centrum

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prešov
Lokalita.: Prešov
Ulica.: Hviezdna
74.5 m²
zvýšené prízemie
2
áno
áno - 1
nie
predaj - 2-izbový byt
111.000,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

7407x zobrazená v zozname / 12859x zobrazená detailne / 89x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný dvojizbový byt s veľkou terasou na prízemí. Nachádza sa v komplexe troch štvorpodlažných bytových domov, v širšom centre krajského mesta Prešov (Hviezdna ulica). Napriek tesnej blízkosti centra Prešova ide o mimoriadne tichú a pokojnú lokalitu s krásnym výhľadom na okolie. Bytový dom bol postavený v roku 2012 a kolaudovaný v roku 2013.
Podlahová, resp. úžitková plocha bytu je 88 m2, pričom byt samotný má 71,5 m2, krytá terasa 13,5 m2 a pivnica 3 m2.
Dispozičné riešenie: priestranná vstupná chodba, na ľavej strane rozmerná spálňa, na pravej strane veľká obývacia izba s kuchynskou časťou, v strednej časti kúpeľňa s toaletou. Vstup na terasu je posuvným francúzskym oknom z obývacej izby. Rozmery i dispozícia bytu umožňuje jednoduchú a rýchlu prestavbu na troj-izbový byt. K bytu patrí pivnica. Byt je bezbariérový. Parkovanie je na pozemku pred bytovým domom s možnosťou dokúpenia vlastného parkovacieho miesta.
Bytový dom je v správe správcovskej spoločnosti, ale energie, vykurovanie i túv si zabezpečuje individuálne, čo významne znižuje mesačné náklady na bývanie. Byt je k dispozícii prakticky okamžite, je zariadený a pripravený na nasťahovanie.
Do centra Prešova sa možno dostať peši za cca 5 minút, autobusová zastávka MHD sa nachádza 50 metrov od vchodu do bytového domu.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Prešove na ulici Hviezdna

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Hviezdna v Prešove v cene 111.000,- € je o 201.152 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Prešove. Rozloha je o 19 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Prešove. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 5 dvojizbových bytov v Prešove. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

111.000,- €
Cena nehnuteľnosti 69.000,- € 170.000,- €
88 m²
Celková rozloha 48 m² 190 m²
74.5 m²
Úžitková plocha 46 m² 74.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha88 m²
Úžitková plocha74.5 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb2
Vlastníctvofiremné
Statuspredané
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Terasaáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátA
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciazápadná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.