2 izbový byt s dvomi kumbálmi (šatníkmi) -56, 2m2 - NITRA - Chrenová...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Ďumbierska
56 m²
predaj - 2-izbový byt
129.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2727x zobrazená v zozname / 221x zobrazená detailne / 44x zobrazená detailne tento mesiac

Byt, ktorý sa často nevyskytuje! 2 izbový s dvomi šatníkmi!
RK DobréReality ponúka v zastúpení vlastníkov pekný, priestranný 2 izbový byt o rozlohe 56 m2 na 1/7 poschodí panelového bytového domu s moderným výťahom .. Výborná dostupnosť do centra Nitry, ktorá je vzdialená len 7 minút autom.

Pri vstupe do bytu vás osloví priestranná chodba, ktorá je prepojená s každou miestnosťou v byte, okrem kuchyne.
Spálňa ukrýva dostatok priestoru s výhodou prepojenia so šatníkom. Obývacia izba vás osloví svojou rozlohou a prepojením s kuchyňou. Máme k dispozícii aj ďalšiu miestnosť s variabilným využitím podľa predstáv nového majiteľa (kumbál, menšia detská izba, pracovňa........)! Využitie je len na Vás! Taktiež v byte nechýba ani špajza s oknom!

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou – plastové okná, kuchyňa, chodba, kúpeľňa, toaleta – dlažba, v izbách parkety, menené stupačky.
Kúpeľňa vás poteší sprchovým kútom, pekným vzhľadom a samostatnou toaletou.

Bytový dom sa nachádza v mestskej časti Chrenová . V tejto časti sídliska nájdete dostatok zelene, voľného parkovacieho miesta a pekný výhľad na okolie. Len pár metrov od bytového domu sa nachádzajú obchody, autobusové zastávky, detské ihriská, služby, obchodne centra, poliklinika, školy, materské školy....Bytový dom je zateplený, čo novému majiteľovi poskytne modernejší vzhľad a väčšiu úsporu energií. Vstup do bytového domu je zabezpečený elektrickým vrátnikom! Spoločné priestory sú pravidelne udržiavané upratovacou službou.

Byt je v osobnom vlastníctve - možnosť financovania aj prostredníctvom hypotéky . Byt je k dispozícii a ihneď voľný.

Cena bytu je 129.000,-€ vrátane RK



Máte k bytu ešte nejaké otázky?

Páči sa vám tento 2 izbový byt? V tom prípade si dohodnite obhliadku na tel.č.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Nitre na ulici Ďumbierska

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Ďumbierska v Nitre v cene 129.000,- € je o 6.073 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Nitre. Rozloha je o 2 metre menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Nitre. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 9 dvojizbových bytov v Nitre. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421915.., uveďte číslo ponuky ZR-13...

Pozícia realitnej ponuky

129.000,- €
Cena nehnuteľnosti 75.000,- € 199.950,- €
56 m²
Úžitková plocha 45 m² 100 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha56 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1300047183 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.