2 IZBOVÝ BYT V NOVOSTAVBE V CENTRE BANSKEJ BYSTRICE VRÁTANE PARKOVANIA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Skuteckého
49.83 m²
5
2
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
700,- €/mes. Iba u nás
Ponúknite vlastnú cenu

7628x zobrazená v zozname / 335x zobrazená detailne / 335x zobrazená detailne tento mesiac

Poloha: Nachádzate sa priamo v centre Banskej Bystrice na Skuteckého ulici, kde všetko dôležité je na dosah. Prenajímaný byt v novostavbe na 1. poschodí ponúka ideálnu kombináciu mestského života, súkromia a pokoja. S orientáciou na juhozápad do dvora si užijete pokojné bývanie v ruchu mesta.

Dispozícia: Byt je inteligentne navrhnutý s otvorenou kuchyňou prepojenou s obývacou izbou. Druhá izba je využívaná ako spálňa. Kúpeľňa je so sprchovacím kútom, WC je samostatné s umývadlom. Súčasťou bytu je pivnica v suteréne bytového domu.

Zariadenie: Byt bude prenajímaný zariadený tak, ako je na priložených fotografiách a je pripravený na okamžité bývanie bez potreby ďalších investícií. Moderné a funkčné zariadenie spĺňa všetky požiadavky na komfortné bývanie. V kuchynskej linke sa nachádza sklokeramická platňa, teplovzdušná rúra, mikrovlná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu ako aj digestor.

Výhody: K bytu prislúcha parkovacie miesto, ktoré je zahrnuté v cene nájmu. Toto je obrovská výhoda v centre mesta, kde je parkovanie často komplikované aj keď zástavka autobusu je priamo pred bytovkou.

Nájomné podmienky: Hľadáme nájomníka s záujmom o dlhodobý prenájom, minimálne na 1 rok. Byt je ideálny pre jednotlivcov alebo páry, ktorí si cenia kvalitu a polohu bývania. Cena je uvedená vrátane energií pri ich primeranej spotrebe. Viac informácií a fotografií môžete vidieť na webovej lokalite:

nasmakler.sk/2-izbovy-byt-na-prenajom

Nezmeškajte príležitosť bývať v tomto byte. Kontaktujte nás pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Banskej Bystrici na ulici Skuteckého

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Skuteckého v Banskej Bystrici v cene 700,- €/mes. je o 36 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Banskej Bystrici. Rozloha je o 8 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 dvojizbových bytov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-31...

Pozícia realitnej ponuky

700,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 550,- €/mes. 700,- €/mes.
54.8 m²
Celková rozloha 53 m² 84 m²
49.83 m²
Úžitková plocha 49.83 m² 84 m²

Kontaktujte

Ing. Koloman Kovalík

MAXISS, spol. s r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

MAXISS, spol. s r.o.

Nám. Ľ. Štúra 10, Banská Bystrica 974 05

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha54.8 m²
Úžitková plocha49.83 m²
Počet poschodí5
Počet izieb2
Statusaktívne
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievlastné vyhradené
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Energetický certifikátA
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-3133 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.