2 - IZBOVÝ TEHLOVÝ BYT, KOŠICE- SEVER, UL. NARODNÁ TRIEDA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Sever
Lokalita.: Košice - mestská časť Sever
Ulica.: Národná trieda
54 m²
7
6
2
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
166.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3086x zobrazená v zozname / 216x zobrazená detailne / 216x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásny kompletne zrekonštruovaný 2 izbový tehlový byt v obľúbenej lokalite Košice - Sever, ul. Národná trieda. Ak hľadáte svoje vysnívané bývanie priamo v širšom centre Košíc a chcete si naplno vychutnávať výhody mestského životného štýlu, ale zároveň ste radi obklopený zeleňou a parkom Anička, prípadne hľadáte stabilnú investíciu s bezproblémovým prenájmom potom je táto ponuka určená práve pre Vás!

Realitná kancelária RELCOM Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na predaj 2-izbový tehlový byt o výmere 54m2 + balkón v TOP lokalite, ulica Národná Trieda , Košice-Sever.

Link na video - obhliadku: https://youtube.com/watch?v=b4ZHfR5hFGA

DISPOZÍCIA, VÝMERA A TECHNICKÉ PARAMETRE



Úžitková plocha bytu: 54 m2 (vrátane pivnice) + balkón

Poschodie: 6 / 7



Plastové okná

Byt po kompletnej rekonštrukcií, ktorá zahŕňala - výmenu plastových okien, rozvody vody, odpadu a elektriny, bezpečnostné dvere, kuchynská linka na mieru, šatníková skrina, sadrokartónové podhľady, murované jadro, keramicky obklad a dlažba, laminátová podlaha v izbách.

Tehlový bytový dom s výťahom + plánovanou komplexnou obnovou

Kompletne zariadený a pripravený k nasťahovaniu prípadne prenájmu


LOKALITA



Byt sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej tichej a bezpečnej lokalite, príjemnej na bývanie. V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: obchod,škola,školka,MHD, zdravotnícke zariadenia, nemocnica, IT sektor, centrum mesta. Atraktivitu lokality umocňuje bezprostredná blízkosť Univerzity veterinárskeho lekárstva a farmácia, ktorá umocňuje investičný potenciál bytu či už pre krátkodobý alebo dlhodobý prenájom.

CENA


Cena 1 izbového bytu je 166.990,-EUR. Cena zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou. Najvýhodnejšie financovanie a poistenie Vám zabezpečí tím našich odborných špecialistov.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Mgr. Dávid Čelovský, Realitná kancelária RELCOM - Licencovaná kancelária NARKS

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha57 m²
Úžitková plocha54 m²
Poschodie6
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Káblová televíziaáno
Oknáplastové