2 - izbový zariadený byt, výborná lokalita Na Zongorke

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Na Zongorke
55 m²
3
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
750,- €/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

5820x zobrazená v zozname / 216x zobrazená detailne / 216x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality ponúka na prenájom zariadený 2 - izbový byt vo vyhľadávanej lokalite Na Zongorke – vo VILLA PARK. Byt s výmerou 55m² sa nachádza na 3. poschodí tehlového bytového domu. Bytový dom sa nachádza v okrajovej časti mesta Trenčín, s veľmi dobrou dostupnosťou ku kompletnej občianskej vybavenosti ale aj k okolitej prírode.
Byt dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, obývacej izby prepojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne a samostatnej toalety V byte je dostatok úložného priestoru vďaka vstavaným skriniam v chodbe a v spálni. Kuchyňa disponuje dostatočnou pracovnou ale aj úložnou časťou, oceníte aj praktickú priestrannú špajzu priamo v kuchyni.
Byt je zariadený, samozrejmosťou sú spotrebiče, ako je chladnička, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, práčka so sušičkou a TV.
K bytu prináleží pivnica a technická miestnosť na chodbe hneď pri byte s vlastným plynovým kotlom. Vykurovanie je možné regulovať prostredníctvom termostatu vo vnútri bytu.

V bytovom dome je dostupná optická sieť.



Cena za prenájom je 750 Eur vrátane energií.
V okolí je plná občianska vybavenosť mesta - MHD zastávka autobusov a MHD, Kaufland, základná škola, materská škola, detské ihriská a do centra mesta je to 15 min. pešo.

Podmienky nájmu: 2x kaucia, najomné mesiac dopredu.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Viera Ježíková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Úžitková plocha55 m²
Poschodie3
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Balkónáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Novostavbaáno