Na prenájom zariadený tehlový byt, 44 m2, balkón

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Východná
44 m²
8
6
1
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

13206x zobrazená v zozname / 1384x zobrazená detailne / 247x zobrazená detailne tento mesiac

PROM REAL má pre vás ponuku bytu na prenájom. Byt sa nachádza na 6/8 poschodí bytového domu z roku 2008. Celková úžitková plocha vrátane balkóna s pekným výhľadom na okolitú prírodu je 43,65 m2.
Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, po pravej strane sa nachádza kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Centrum bytu tvorí priestranná kuchyňa s rohovou kuchynskou linkou o výmere 13 m2 s východom na balkón. Nachádza sa tu taktiež veľký kuchynský stôl a časť je využívaná ako pracovňa. Z kuchyne sa ide do samostatnej izby oddelenej veľkými presklenými dverami s veľkosťou takmer 22 m2. Táto miestnosť je momentálne využívaná ako obývacia izba a zároveň spacia časť s možnosťou predelenia s vertikálnymi žaluziami. V prípade záujmu o samostatnú spálňu je možnosť využívať časť kuchyne ako obývaciu izbu.
Byt sa prenajíma kompletne zariadený, cena nájmu je 400€ + energie 100€ pre jednu osobu, 120€ pre dve. V rámci energií je započítaná teplá a studená voda, kúrenie a elektrika.

Výhody:


- novší bytový dom s bezproblémovým parkovaním v tesnej blízkosti aj pre nerezidentov
- výborná lokalita s dobrou občianskou vybavenosťou v tesnej blízko vrátane zastávky MHD
- dobré dispozičné riešenie


CENA nájmu: 400€ + energie



V prípade záujmu o obhliadku ma môžete kontaktovať na:

Ing. Alena Vančová, TEL:


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Trenčíne na ulici Východná

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 8 dvojizbových bytov v Trenčíne. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0919040.., uveďte číslo ponuky ZR-38...

Podrobné informácie

Celková rozloha44 m²
Poschodie6
Počet poschodí8
Počet izieb1
Statusprenajaté
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Pivnicanie
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-38-24 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.