2-izbový zariadený mezonet 68 m2, Čachtická, Piešťany - NOVOSTAVBA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Piešťany
Ulica.: Čachtická
68 m²
podkrovie
2
áno
áno
áno
predaj - 2-izbový byt - Novostavba
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

18202x zobrazená v zozname / 1059x zobrazená detailne / 375x zobrazená detailne tento mesiac

videoobhliadka: youtu.be/08K9GeEDlf8

189675 - Chcete bývať v modernej tehlovej novostavbe bytového domu, lokalite Bodona v blízkosti ramena Váhu, kde sa môžete hneď nasťahovať a užívať si voľné chvíle s rodinou? Ponúkam Vám exkluzívny 2-izbový byt, ktorý spĺňa všetky požiadavky na komfortné a pokojné bývanie.

Ak hľadáte štartovacie bývanie alebo ste mladá rodinka, tento 2-izbový byt na Čachtickej ulici v Piešťanoch s rozlohou 68 m2 je pre Vás ten pravý. Ponúka nielen pokojné bývanie s možnosťou výletov, ale aj výbornú dostupnosť do centra mesta. V blízkosti nájdete obľúbenú oddychovú zónu „LIDO“, ktorá je vhodná na oddych, opekanie, prechádzky v prírode alebo aj kúpanie.

Dispozícia a vybavenie bytu



Byt sa nachádza na 4. a 5. podlaží zatepleného bytového domu s výťahom. Dispozícia zahŕňa predsieň, obývaciu izbu prepojenú s kuchyňou, samostatné WC, vstavaný balkónik a schodisko do podkrovia, kde nájdete spálňu, kúpeľňu s vaňou a toaletou a átrium. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne bytového domu. Byt sa predáva komplet zariadený moderným nábytkom a kompletným vybavením vrátane kuchynskej linky so vstavanými spotrebičmi. Vykurovanie bytu je zabezpečené vlastným plynovým kotlom a radiátormi. V byte je taktiež 2 x klimatizácia, bezpečnostné vchodové dvere, v predsieni vstavaná skriňa ROLLDOOR, v obývačke vstavaná rozkladacia dvojposteľ.

Dostupnosť a lokalita



Ak pracujete mimo Piešťan, napríklad v Bratislave či Žiline, na diaľnicu D1 je to presne 6 minút. Pre rodiny s deťmi sú v blízkosti dve základné školy a materská škôlka. Lokalita Čachtickej ulice patrí medzi pokojné miesta s množstvom možností na výlety a oddych.

Výhody bývania v novostavbe



Vo výbere bývania máte veľa možností, ale novostavba ponúka pohodlnosť, rýchlosť a šetrnosť. Ušetríte čas a peniaze, ktoré by ste inak museli investovať do rekonštrukcie alebo zariaďovania holobytu. Tento byt je ideálny pre tých, ktorí chcú vsadiť na istotu a tráviť viac času s rodinou.

Cena a platba



Cena bytu je 155 000€ a je možné ho financovať v hotovosti alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Mesačné náklady na bývanie sú veľmi prijateľné, čo robí tento byt ešte atraktívnejším. Ponúknite vlastnú cenu.

Ak sa so mnou chcete o niečom poradiť alebo máte záujem o tento byt, kontaktujte ma na alebo Teším sa na Vašu spätnú väzbu a prípadnú spoluprácu.

Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Piešťanoch na ulici Čachtická

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Čachtická v Piešťanoch v cene 155.000,- € je o 79.586 € lacnejší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Piešťanoch. Rozloha je o 5 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Piešťanoch. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 49 dvojizbových bytov v Piešťanoch. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-18...

Pozícia realitnej ponuky

155.000,- €
Cena nehnuteľnosti 118,- € 220.000,- €
68 m²
Celková rozloha 46 m² 100 m²
68 m²
Úžitková plocha 46 m² 100 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodiepodkrovie
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-189675 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny