2i NADŠTANDARDNÝ byt, NOVOSTAVBA , BA IV., 48, 83 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Rudolfa Mocka
48.83 m²
7
4
2
nie
úplne prerobený
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
730,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

25696x zobrazená v zozname / 914x zobrazená detailne / 399x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná spoločnosť LEXXUS a.s. ponúka na prenájom NADŠTANDARDNÝ 2 izbový byt v projekte CUBICON GARDENS , BA IV., Karlova Ves, poschodie 4/7, 5. NP, celková výmera 48,83 m2, z toho vnútorná výmera bytu 42,56 m2 + balkón 3,73 m2 + pivnica 2,54 m2, výťah, kamerový systém, vstup na magnetický čip, kolaudácia 2021.

ŠTANDARD:


hliníkové okná s vonkajšími elektrickými žalúziami, podlahové kúrenie, vstupné bezpečnostné dvere, podlahy: kvalitné drevené parkety, sociálne priestory - obklady, dlažba, sanita, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, vstavaná šatníková skriňa , interiérové dyhové dvere a zárubne, digitálny termostat, nábytok na mieru, závesy .

POPIS:


predsieň a komunikačná chodba s odkladacím priestorom, kuchyňa s KL na mieru a vstavanými spotrebičmi, zásuvné dýhové dvere do denného obývacieho priestoru s východom na balkón, spálňa,
kúpeľňa s umývadlom a vaňou, samostatné WC s umývadlom, pivnica sa nachádza na -1.poschodí .

Výborná dispozícia a riešenie interiéru . Predmetný byt sa predáva kompletne zariadený kvalitným nábytkom a vybavením , orientácia JZ.

Výnimočnosť predmetnej nehnuteľnosti spočíva na jednej strane zabezpečeným súkromím pre obyvateľov s vlastným upraveným átriom s parčíkom s lavičkami , detským aj športovým ihriskom a zeleňou , zároveň pešou dostupnosťou
k susednému obchodnému centru CUBICON, kde sa nachádza kompletná občianska vybavenosť (34x obchody, 11x služby, 15x gastro) napr. potraviny Billa, drogéria DM, lekáreň, kaviarne, reštaurácie, služby, banky, obchody, kníhkupectvo, ručné čistenie automobilov, Fun city).

Výborná poloha a dopravné napojenie na diaľničný obchvat mesta , v pešej dostupnosti Poliklinika Mlynská dolina, MHD, ZOO.


Cena mesačného nájmu nehnuteľnosti vrátane moderného a štyloveho zariadenia je 730,-EUR/mesiac + 150,EUR/mesiac energie, spolu 880,-EUR/mesiac.

Ihneď voľný.




V prípade záujmu o bližšie informácie respektíve obhliadku nehnuteľnosti nás kľudne kontaktujte.

TOPPONUKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves na ulici Rudolfa Mocka

Inzerovaný 2 izbový byt na ulici Rudolfa Mocka v Bratislave - Karlova Ves v cene 730,- €/mes. je o 85 € drahší ako je priemerná cena 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 2-izbového bytu v Bratislave - Karlova Ves. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 dvojizbových bytov v Bratislave - Karlova Ves. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-GR...

Pozícia realitnej ponuky

730,- €/mes.
Cena nehnuteľnosti 600,- €/mes. 990,- €/mes.
48.83 m²
Celková rozloha 48.83 m² 100 m²
48.83 m²
Úžitková plocha 48.83 m² 72 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha48.83 m²
Úžitková plocha48.83 m²
Poschodie4
Počet poschodí7
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáhliníkové
Orientáciajuhozápadná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GR-744 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Vývoj ceny