NOVÁ SUPER CENA ! 3-IZB. BYT S BALKÓNOM - LUČENEC, RÚBANISKO 1

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
Ulica.: Rúbanisko
63 m²
10
7
3
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
73.990,- € BALKÓN
Ponúknite vlastnú cenu

3729x zobrazená v zozname / 301x zobrazená detailne / 205x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa na predaj príjemný 3 izb.byt s balkónom v meste Lučenec, časť Rúbanisko 1. Nachádza sa v tichej lokalite s dostatkom zelene v okolí a do centra mesta je to len na skok. Byt je v pôvodnom no zachovalom stave, v osobnom vlastníctve a ihneď voľný. Bytovka prešla kompletnou rekonštrukciou, od zateplenia, cez nový výťah, spoločné priestory a krásne balkóny. K bytu prislúcha pivnica.

DISPOZIČNÉ RIEŠENIE:


Byt pozostáva zo vstupnej chodby, WC, kúpeľne, kuchyne, jednej priechodnej izby s balkónom a dvoch nepriechodných izieb.

POPIS NEHNUTEĽNOSTI:


• rozloha bytu aj s pivnicou je 63m2, byt je na 7/10 poschodí
• byt v príjemnej lokalite, do mesta len na skok
• vymenené plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu
• priestranný balkón po rekonštrukcii, pekný výhľad na okolie
• väčšia chodba, teda dostatok úložného priestoru
• v izbách zachovalé bukové parkety, inak PVC, omietky na stenách
• dobrá dispozícia, byt je vhodný na rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa
• energetický certifikát – nie je k dispozícii
• osobné vlastníctvo, financovanie hypotékou možné (pomôžeme Vám s jej vybavením ZADARMO)

CELKOVÝ DOJEM MAKLÉRA:


Byt sa nachádza v pokojnej časti Lučenca - Rúbanisko 1, len na skok od centra mesta. Bytovka v ktorej sa byt nachádza prešla kompletnou rekonštrukciou ako zateplenie bytovky, výmena výťahu, rekonštrukcia balkónov a aj spoločné priestory. Byt je v pôvodnom no zachovalom stave, v osobnom vlastníctve a je kúpou ihneď voľný. Nový majiteľ si byt môže zrekonštruovať podľa svojich predstáv. Keďže je byt na 7 poschodí je s balkóna krásny výhľad na okolitú prírodu a väčšiu časť mesta máte ako na dlani. V byte boli vymenené všetky okná za plastové so žalúziami a aj sieťkami proti hmyzu, boli robené omietky, vymenené a posilnené poistky. V izbách sú krásne zachovalé bukové parkety. Chodba je dostatočne veľká a vhodná na vstavané šatníkové skrine, teda dostatok úložného priestoru. Mesto Lučenec ponúka kompletnú občiansku vybavenosť ako škola, škôlka, športové ihrisko, lekár, lekáreň, poliklinika, pošta, obchody, potraviny, reštaurácie aj zástavka MHD. K bytu prislúcha pivnica. Ak Vás ponuka zaujala, tak neváhajte a objednávajte sa na obhliadku! Teším sa na Vás!


PREDÁME AJ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ STAČÍ LEN ZAVOLAŤ!


Naša realitná kancelária pre Vás zabezpečí kompletný servis od začiatku až po koniec. Od začiatku sa postaráme o profesionálnu inzerciu, profesionálne obhliadky, následne sa postaráme o vypracovanie kúpnych zmlúv, kompletný právny servis potrebný k predaju či kúpe nehnuteľností, znalecký posudok, kataster, hypotekárny úver, prepis všetkých energií a protokolárne odovzdávanie nehnuteľnosti. V prípade potreby zabezpečíme pre Vás statický posudok, geometrický plán, vypracovanie kompletnej projektovej dokumentácie, vypratanie nehnuteľnosti, profesionálne pripravenie nehnuteľnosti na predaj, iné právne poradenstvo. S nami je predaj/kúpa zábava, stačí nás vyskúšať - tešíme sa na Vás.

TEŠÍM SA NA OBHLIADKU S VAMI, kedykoľvek ma kontaktujte na tel.č. , alebo . Ak máte záujem o obhliadku pre ponuku s kódom GGBT332ZV volajte mi kedykoľvek, kontaktovať ma môžete aj na . Prípadne ak sa chcete niečo opýtať osobne, nájdete nás v kancelárií na Námestí SNP 43 vo Zvolene oproti Katolíckemu kostolu medzi obchodom Pri Srdiečku a lekárňou.


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Lučenci na ulici Rúbanisko

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Rúbanisko v Lučenci v cene 73.990,- € je o 2.203 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Lučenci. Rozloha je o 10 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Lučenci.

Pozícia realitnej ponuky

73.990,- €
Cena nehnuteľnosti 34.999,- € 94.000,- €
63 m²
Celková rozloha 59 m² 88 m²
63 m²
Úžitková plocha 63 m² 88 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Úžitková plocha63 m²
Poschodie7
Počet poschodí10
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-GGBT332ZV ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny