Predaj slnečného trojizbového bytu s loggiou v centre Lučenca

Štát.: Slovensko
Mesto.: Lučenec
Lokalita.: Lučenec
88 m²
3
3
3
po rekonštrukcii
áno
nie
predaj - 3-izbový byt
Cena v RK cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3336x zobrazená v zozname / 183x zobrazená detailne / 183x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj v centre Lučenca slnečný veľkometrážny, nízko nákladový trojizbový byt s loggiou a s vlastným kúrením na plyn , zároveň aj s možnosťou krbového kúrenia s prieduchmi ( pravidelné revízie ). Byt sa nachádza na treťom podlaží , v bez výťahovom , tehlovom bytovom dome s orientáciou : juh / severovýchod.
Z priestrannej vstupnej chodby je vstup do každej miestnosti ,z kuchyne je výstup na loggiu a ku kuchyni patrí aj malá špajza. Byt je po rekonštrukcií, vo veľmi zachovalom stave ( s možnosťou bývania bez nutnosti rekonštrukcie ). V byte sú podlahy riešené : v izbách pôvodné zrekonštruované drevené parkety , v predizbe, v kuchyni, v kúpeľni keramická dlažba. V celom byte sú vymenené dvere za drevené, vchodové dvere sú bezpečnostné, okná sú v izbách plastové ( Salamander )s izolačným trojsklom a s vnútornými žalúziami ( menené v roku 2023 ) , v ostatných miestnostiach sú drevené eurookná. V detskej izbe je veľký vstavaný nábytok / šatník . K bytu prináleží aj veľká murovaná pivnica s osvetlením , nachádza sa v suteréne bytového domu.
Vo dvore je možnosť parkovania, resp. z opačnej aj pouličnej strany. Dobrý susedia, slušný vchod, centrum mesta , nízke mesačné náklady sú atribúty spokojného, komfortného domova.
V prípade záujmu o kúpu poskytujeme komplexný bezplatný servis : právny aj finančný .Možnosť financovania aj cez hypotekárny úver. Pokiaľ hľadáte priestranné bývanie v centre meste s nízkymi mesačnými nákladmi táto ponuka je pre vás vhodnou voľbou. Nepremeškajte možnosť obhliadnuť tento byt a zarezervujte si termín na tč: .

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha88 m²
Úžitková plocha88 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Vykurovanievlastné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Krbáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Orientáciajužná