ÚTULNÝ TROJIZBOVÝ BYT ŽILINA-HLINY, 65M2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
65 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
174.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3660x zobrazená v zozname / 347x zobrazená detailne / 347x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte byt, kde si donesiete len osobné veci a bývate? TUreality vám ponúka na predaj kompletne prerobený, zariadený, dispozične zmenený trojizbový byt v Žiline na sídlisku Hliny. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou ako sú: Menené okná, stierky, elektrina, stupačky, podlahy, znížené stropy, pridané bodové osvetlenie a iné. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby so vstavanou skriňou, detskou izbou, kúpelne s vaňou a sprchovým kútom, technickou miestnosťou-práčovňou, samostatnou toaletou, presvetlenej obývačky s východom na balón, kuchyne s kuchynskou linkou na mieru so vstavanými spotrebičmi, spálne. Veľký bonus v byte je klimatizačná jednotka, ktorá vás v lete schladí, v zime zohreje. V každej izbe sú vstavané skrine a znižované stropy s bodovým osvetlením. K bytu prináleží aj pivnica o výmere 2 m2. Bytový dom prešiel rekonštrukciou ako vonkajšie zateplenie, fasáda, strecha. Tento rok pribudne aj nový výťah, čo bude veľké plus. Byt je ideálny pre rodinu s deťmi, vďaka veľa okolitej zelene a detských preliezok. Energetický certifikát nebol predložený. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. ODPORÚČAM VIDIEŤ. Ak vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať na čísle: alebo mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Žiline

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 trojizbových bytov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-53...

Pozícia realitnej ponuky

174.000,- €
Cena nehnuteľnosti 130.000,- € 285.000,- €
65 m²
Rozloha pozemku 62 m² 120 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku65 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-53040 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny