3 izbový byt, Košice – Nad jazerom, ul. Raketová

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Nad Jazerom
Lokalita.: Košice - mestská časť Nad jazerom
Ulica.: Raketová
72 m²
7
zvýšené prízemie
3
pôvodný
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
135.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

70660x zobrazená v zozname / 3182x zobrazená detailne / 347x zobrazená detailne tento mesiac

Impulz Real s.r.o. Vám ponúka na predaj trojizbový byt v Košiciach na sídlisku Nad jazerom. Byt sa nachádza na ulici Raketová v zateplenom bytovom dome. Byt má výmeru 72m2 a nachádza sa na prízemí bytového domu. Do bytu vedú bezpečnostné vstupné dvere. Spolu s bytom sa predáva aj pivnica ako aj kumbál na chodbe pred bytom a zasklený balkón. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.
Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná ,

Tešíme sa na spoluprácu.




Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - nad Jazerom na ulici Raketová

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Raketová v Košiciach - nad Jazerom v cene 135.000,- € je o 32.885 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - nad Jazerom. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - nad Jazerom. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 6 trojizbových bytov v Košiciach - nad Jazerom. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421908.., uveďte číslo ponuky ZR-KH...

Pozícia realitnej ponuky

135.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.000,- € 186.500,- €
78 m²
Celková rozloha 64 m² 78 m²
72 m²
Úžitková plocha 68 m² 72 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha78 m²
Úžitková plocha72 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-KH-542 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny