3 IZBOVÝ BYT, OŠTEPOVÁ, KOŠICE - JUH

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Juh
Lokalita.: Košice - mestská časť Juh
Ulica.: Oštepová
8
3
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
185.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5484x zobrazená v zozname / 342x zobrazená detailne / 342x zobrazená detailne tento mesiac

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj 3 izbový byt ( pražský typ) blízko centra mesta na Oštepovej ulici, Košice - Juh. Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite neďaleko Auparku.

Byt s výmerou 69m2 je v osobnom vlastníctve, má loggiu a pred cca 10 rokmi bola v byte urobená rekonštrukcia : murované jadro, plastové okná, podlahy, obklady, dlažba, kuchynská linka, interiérové dvere, vstavaná skriňa na chodbe. V byte sa nachádza aj veľký kumbál , taktiež pred bytom na spoločnej chodbe je druhý kumbál a v suteréne pivnica. Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou.

V okolí bytového domu sa nachádza výborná občianska vybavenosť a to materská škola, základné školy Požiarnická a Staničná, Lidl, fitness centrum, nemocnica, Aupark cca 10 minút pešo a pod.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Juh na ulici Oštepová

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 13 trojizbových bytov v Košiciach - Juh. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421917.., uveďte číslo ponuky ZR-78...

Podrobné informácie

Poschodie3
Počet poschodí8
Počet izieb3
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-784 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.