3-IZBOVÝ BYT, TERASA, UL. TRIEDA SNP, KOŠICE - ZÁPAD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Trieda SNP
70 m²
7
7
3
čiastočne prerobený
áno
predaj - 3-izbový byt
162.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

8627x zobrazená v zozname / 510x zobrazená detailne / 131x zobrazená detailne tento mesiac

Hľadáte svoje vysnívané bývanie v priestrannom 3 - izbovom byte, kde si môžete naplno vychutnávať výhody mestského životného štýlu s kompletnou občianskou vybavenosťou, kde máte všetko po ruke ? Prípadne kompletne zariadený investičný byt, vo vynikajúcej cene ktorý môžete ihned prenajímať? Potom je táto ponuka bytu určená práve pre Vás!

Realitná kancelária RELCOM v zastúpení Vám exkluzívne ponúka na predaj priestranný 3 - izbový byt s výmerou 70 m2 v kompletne rekonštruovanom bytovom dome nachádzajúcom sa vo vyhľadávanej lokalite na sídlisku Terasa, Košice - Západ na ul. Trieda SNP č. 90 v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti s bezproblémovým parkovaním a výbornou dostupnosťou do centra mesta.


DISPOZÍCIA, VÝMERA A TECHNICKÉ PARAMETRE



Úžitková plocha bytu: 70 m2 (vrátane pivnice) - bez loggie

Poschodie: 7/7



Po čiastočnej rekonštrukcií - kuchyňa realizovaná v roku 2010, laminátová podlaha v kombinácií s keramickou dlažbou, murované jadro, klimatizácia, plastové okná

Zateplený bytový dom



Pivnica

Vymenené plastové okná



Kompletne zariadený kvalitným nábytkom

Dispozícia bytu pozostáva z chodby odkiaľ sa prechádza do kúpeľne, samostatného WC, kuchyne, spálne, druhej spálne a obývačky.

Veľkou výhodou je možnosť zrekonštruovať si byt podľa vlastných predstáv, prípadne ako investičný byt je možne ho ihneď prenajímať.


LOKALITA A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ



- Potraviny
- Pošta
- Posilňovňa
- Reštaurácie
- Bowling
- Tenis
- Katkin Park
- OC Galéria
- Poliklinika Terasa
- Materská škola: Hronská 7
- Základná škola: Slobody, Trebišovská a Kežmarská
- Stredná škola: Súkromné gymnázium Katkin Park
- Vysoká škola: UPJŠ Lekárska fakulta
- Magistrát mesta Košice
- Spoločenský pavilón


CENA



Cena kompletne zariadeného bytu predstavuje 162.900€ a zahŕňa kompletný servis spojený s vypracovaním dohody o zložení zálohy, kúpnych zmlúv, návrhu na vklad, preberacieho protokolu, poplatky za overenie podpisov u notára, poplatok za podanie štandardného návrhu na vklad kúpnych zmlúv do katastra nehnuteľnosti a kompletný právny servis renomovanou advokátskou kanceláriou s viac ako 20 ročnou praxou.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle – Mgr. Dávid Čelovský, Realitná kancelária RELCOM – Licencovaná kancelária NARKS

Kontaktujte nás ohľadom inzerátu

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónnie
Lódžianie
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vývoj ceny