Na predaj 3i byt v komplexe Borovicový háj, Popradská, Košice-ZÁPAD

Štát.: Slovensko
Mesto.: Košice - Západ
Lokalita.: Košice - mestská časť Západ
Ulica.: Popradská
109.41 m²
prízemie
3
úplne prerobený
áno
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
339.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

25202x zobrazená v zozname / 1100x zobrazená detailne / 377x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj krásny, moderný 3i byt o výmere 109,41 m² plus 2x terasa 32 m² a 8 m² s veľkou pivnicou a parkovacím miestom v objekte v podzemnej garáži.
Byt sa nachádza na prízemí a pozostáva zo vstupnej chodby, detskej izby z ktorej je východ na terasu otočenú do uzavretého átria, veľkého otvoreného priestoru obývačky s kuchyňou odkliaľ je východ na terasu otočenú k lesoparku, veľkej spáLne, kúpeľne a oddeleného WC.

Byt je nadštandartne zariadený, veľké vstavané skrine na chodbe, v spálni a detskej izbe, plnene vybavená, priestranná kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi a s množstvom úložného priestoru, moderné svietidlá…

Nového majiteľa určite poteší priestranná terasa obklopená zeleňou, kde si môže vychutnať rannú kávičku, večerné posedenie s rodinou či priateľmi pri grilovačke.

Výhodou bytu je, že sa nachádza v jednom z najobľúbenejších bytových komplexov v Košiciach. Komplex Borovicový háj má výbornú polohu, dostupnosť do centra, ale aj iných častí mesta a veľké plus Borovicový háj, ktorý prináša pocit bývania v prírode nie v meste. Dalšími benefitmi komplexu je 24 hodinová strážna služba, celý komplex sa otvára na čip, ktorý vlastnia iba majitelia bytov, uzatvorené átrium zas ocenia rodičia s deťmi a v neposlednom rade fitnescentrum, kde zbehnete aj v papučiach.

V blízkom okolí sa nachádzajú Základná škola, škôlka, gymnázium, potraviny Fresh, Lidl a Kaufland, zrekonštruované detské ihriská, park, zastávka MHD, neďaleko je aj pohotovosť, Poliklinika

Cena: 339.000,-€ vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľností a profesionálnymi službami realitnej kancelárie. Pri rýchlom jednaní je možná dohoda.

Ak hľadáte nadštandartný priestranný, moderný 3i byt s terasou, pivnicou a parkovacím miestom, v peknej a pokojnej lokalite v blízkosti centra mesta neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku na doleuvedenom čísle ešte dnes.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Košiciach - Západ na ulici Popradská

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Popradská v Košiciach - Západ v cene 339.000,- € je o 12.211 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Košiciach - Západ. Rozloha je o 6 metrov väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Košiciach - Západ. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 30 trojizbových bytov v Košiciach - Západ. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-79...

Pozícia realitnej ponuky

339.000,- €
Cena nehnuteľnosti 104.990,- € 339.000,- €
109.41 m²
Celková rozloha 52 m² 109.41 m²
109.41 m²
Úžitková plocha 55 m² 109.41 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha109.41 m²
Úžitková plocha109.41 m²
Poschodieprízemie
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno - 2
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-795244 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.