3i apartmán v SAN MIGUEL DE SALINAS, novostavba, Španielsko, 184.900€

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: San Miguel de Salinas
65.56 m²
2
2
3
nie
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
184.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

30844x zobrazená v zozname / 1409x zobrazená detailne / 175x zobrazená detailne tento mesiac

!NOVOSTAVBY - Apartmány v San Miguel del Salinas, ŠPANIELSKO!

Ponúkame 3 izbový apartmán-bungalov.


Výmera 65,65 m2, terasa pred domom 11,43m2 a pozemok záhrada 32,36. Celková výmera 109,35m2
Apartmán má k dispozícií dve podlažia. Terasa, na ktorú máte prístup z obývacej izby má výmeru 11,43 m2 a v zadnej časti vlastný pozemok o výmere 32,36m2.

Dispozícia:


- obývacia izba s jedálenskou časťou a otvorená kuchyňa
- 2 spálne
- 2 kúpeľne so sprchovým kútom a toaletou
- terasa
- pozemok-záhrada

Ponúkame apartmány-bungalovy v uzavretej rezidenčnej štvrti, kde sa nachádza 108 bytov. Bungalovy-apartmány v úplne novej zástavbe v pôvabnom mestečku San Miguel de Salinas (Alicante). Táto lokalita je obklopená sviežou zeleňou a množstvom rekreačných zariadení vrátane golfových ihrísk a nákupných centier a ponúka dokonalú rovnováhu medzi pokojom a pohodlím, a to všetko len 10 minút jazdy od mora.

Rezidenčný komplex predstavuje rad bungalovov dostupných na prízemí alebo na najvyššom poschodí, ktoré vyhovujú individuálnym preferenciám a životnému štýlu. Tieto dobre navrhnuté byty majú 2 alebo 3 spálne, 2 kúpeľne a plne vybavenú kuchyňu. Apartmány na prízemí majú vlastnú záhradu a príjemnú verandu, zatiaľ čo byty na najvyššom poschodí ponúkajú exkluzívne útočisko so súkromným strešným soláriom.

Vstúpte dovnútra a nechajte sa očariť precíznym zmyslom pre detail. Plne vybavená kuchyňa predstavuje štýlové nástenné a spodné diely, elegantný jednodrez a funkčnú pracovnú dosku. Integrovaná sklokeramická varná doska a digestor dodávajú kulinárskemu priestoru nádych modernosti. Pri ďalšom skúmaní nájdete zosilnené vchodové dvere s panoramatickým priezorom, porcelánové dláždené podlahy, ktoré vyžarujú eleganciu, a kompaktné žalúzie, ktoré poskytujú súkromie a tieň. Biele laminované skrine s medziposchodím v spálňach ponúkajú dostatok úložného priestoru, zatiaľ čo predinštalácia pre klimatizáciu zaisťuje pohodlie počas celého roka.

Za hranicami vášho bungalovu sa obytný komplex môže pochváliť nádherne upravenými oblasťami, ktoré vytvárajú harmonické prostredie, ktoré hladko splýva s prírodou. Obyvatelia si môžu vychutnať osviežujúci zážitok z dvoch spoločných bazénov, ktoré sú vhodné pre dospelých aj deti. Okrem toho, vyhradený detský kútik a rekreačná oblasť pridáva k rodinnej príťažlivosti komunity.

San Miguel de Salinas má ideálnu polohu v blízkosti obľúbených prímorských letovísk, ako sú Torrevieja a Orihuela Costa, všetky sú vzdialené len pár minút jazdy autom. Milovníci prírody ocenia blízkosť Laguna Salada Torrevieja, úžasného slaného jazera ideálneho na pokojné prechádzky a pozorovanie vtákov. S viac ako 300 slnečnými dňami ročne má toto mesto príjemnú klímu, ktorá zabezpečuje väčšinu slnečných dní aj počas zimných mesiacov.

Golfoví nadšenci si určite prídu na svoje, pretože známe golfové ihriská ako Las Colinas, Las Ramblas, Villamartin a Campoamor sú vzdialené len pätnásť minút jazdy autom. Neďaleké prímorské letoviská Playa Flamenca, Campoamor, La Zenia a Cabo Roig ponúkajú malebné pláže a množstvo voľnočasových aktivít.

Trhový deň v San Miguel de Salinas sa koná každú stredu a poskytuje miestnym obyvateľom aj návštevníkom príležitosť nakúpiť najčerstvejšie ovocie a zeleninu, čím dodáva pulzujúci nádych rušnej atmosfére mesta. Okrem trhu ponúka San Miguel de Salinas množstvo supermarketov, obchodov, barov, reštaurácií, pošty a zdravotného strediska, vďaka čomu majú obyvatelia k dispozícii všetky základné vybavenie.

Rezidencia sa nachádza v San Miguel de Salinas


- v blízkosti soľných jazier Torrevieja
- v blízkosti citrusových a mandlových hájov, mnohých turistických a cyklistických trás
- 15 minút od golfových ihrísk Las Colinas a Campoamor
- 15 minút od piesočnatých pláží
- v pešej vzdialenosti od barov, reštaurácií, škôl, bánk, zdravotného strediska, tenisových kurtov...

San Miguel de Salinas je obec v Španielsku v regióne Valencia. Nachádza sa na juhu provincie Alicante, v regióne Vega Baja del Segura neďaleko regiónu Murcia.
Vzdialenosť od letiska Alicante:je 59.7 kma od letiska Murcia 62 km.


* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške do 15%.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my pre Vás nájdeme "PONUKU NA MIERU" .

*** Servis od A po Z ! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

Neváhajte nás kontaktovať ohľadom akejkoľvek otázky. Hašáková Judita.

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

184.900,- €
Cena nehnuteľnosti 82.260,- € 860.000,- €
109.26 m²
Celková rozloha 55 m² 214.9 m²
65.56 m²
Úžitková plocha 45 m² 178.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha109.26 m²
Úžitková plocha65.56 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb3
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--394 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.