GRAN ALACANT 7km od letiska NOVOSTAVBY 3 izb.apartmán, výhľad na more

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.: Gran Alacant
71 m²
4
2
4
áno - 1
centrálna
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
335.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

41675x zobrazená v zozname / 1199x zobrazená detailne / 172x zobrazená detailne tento mesiac

PREDAJ 3i apartmán v novostavbe Gran Alacant - ICONIC, ŠPANIELSKO - pobrežie Costa Blanca.

Iconic - Apartmán s terasou sa nachádza v Gran Alacant na juhu Costa Blanca v Španielsku.
Apartmán s terasou s 2 spálňami a 2 kúpeľňami, spoločným bazénom a podzemným parkovacím miestom so skladom.
Ďalej tento projekt obsahuje kompletnú inštaláciu klimatizácie, vstavané skrine, všetky kuchynské spotrebiče atď…
Môžete si vybrať zo 117 apartmánov so 4 rôznymi dispozíciami. Terasy s výhľadom na more sú ako stvorené na oddych! Alebo môžete uprednostniť niektorú z nehnuteľností so súkromným soláriom. Súčasťou urbanizácie sú aj parkovacie a skladovacie priestory a viac ako 300 m2 spoločných priestorov s detským ihriskom, vychádzkovými plochami,fitness, sauna, altánkom a dvomi bazénmi, z ktorých jeden má priamy výhľad na more.
S výhradou prípadných zmien cien predpokladaná kúpna cena zahŕňa 14 % nákladov : 335 160€

•Kúpeľne: 2


•Obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou
•Spálne: 3

•Plocha apartmánu: 71m2


•Plocha terasy: 43m2
•bazén: spoločný

•Dokončené : 10/2021 _


•Letisko Alicante: 10,7 km
•Pláž: 450 m

•Obchod, bar a reštaurácie: 500 m


•Golfový rezort: 16 km
•Nemocnica: 15,8 km


Vybavenie apartmánov: vstavané skrine v izbách, kuchyňa je zariadená (sklo-keramickou varnou doskou, mikrovlnnou rúrou, elektrickou rúrou a digestorom, pracovnou doskou z mramoru). Kúpeľne s moderným dizajnom so špičkovými batériami a sanitárnym zariadením (umývadlo so skrinkou a zrkadlom) V celom byte je centrálna klimatizácia.

Gran Alacant a najmä projekt Iconic má výsadné postavenie vďaka blízkosti pobrežia a letiska v Alicante. Rezidenčný komplex sa nachádza 15 minút chôdze od pláže El Carabassi.
Projekt Iconic je postavený asi 100 metrov nad morom a je z neho mimoriadny výhľad na pobrežie. Má tiež širokú škálu služieb a zariadení a nákupných centier v blízkosti, ktoré uspokoja všetky potreby.

Z pobrežia môžete vidieť ostrov Tabarca, staroveké útočisko berberských pirátov, ako aj prírodnú rezerváciu slané močiare, obe nádherné miesta na návštevu. Duny Carabassí, nedotknutá a chránená oblasť, je tiež miestom, kde nájdeme hlavnú pláž Gran Alacant, rozľahlú pláž s jemným zlatým pieskom.
Gran Alacant: je pobrežné mesto neďaleko hlavného mesta Costa blanca Alicante. Veľmi obľúbený vďaka dlhým a širokým piesočnatým plážam s prírodnými dunami a borovicovými lesmi so všetkým možným vybavením v okolí.
Rezidencia sa nachádzajúci v Gran Alacant, na privilegovanom mieste vo výške približne 100 metrov nad morom, a preto poskytuje neporovnateľný výhľad na pláž El Carabassí na pobreží Costa Blanca.
Je južne od mesta Alicante, medzi mestami Altet a Santa Pola, a dáva možnosť naplno využiť všetko, čo táto krásna provincia ponúka: skvelé podnebie, nádherné pláže, prírodu, vynikajúcu kuchyňu, kultúru, vynikajúce dopravné spojenie a dobrá infraštruktúra.
Športoví fanúšikovia si tu prídu na svoje, pretože táto pobrežná oblasť je ideálna na mnohé športové aktivity po celý rok, ako je kitesurf, windsurf, plachtenie, rybolov, potápanie alebo turistika. Pre milovníkov hry je v blízkosti aj 21 golfových ihrísk.
Výborná poloha Gran Alacant, na letisko sa dostanete za 10 minút,

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške 15%.
** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my Vám nájdeme "PONUKU NA MIERU".
*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom, od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať. Hašáková Judita

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

335.000,- €
Cena nehnuteľnosti 82.260,- € 860.000,- €
114 m²
Celková rozloha 55 m² 214.9 m²
71 m²
Úžitková plocha 45 m² 178.5 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha114 m²
Úžitková plocha71 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb4
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Terasaáno - 1
Parkovanievnútorné
Zariadenienezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciacentrálna
Predzáhradkaáno
Orientáciavýchodná
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-MF-31 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.