3i byt J.Bottu v blízkosti centra zariadený

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: J. Bottu
58 m²
3
3
3
nie
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
164.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3868x zobrazená v zozname / 207x zobrazená detailne / 56x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj útulný 3-izbový byt v Trnave, na ulici J.Bottu. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 3/3 poschodí. Bytový dom je postavený z tehál, je zateplený, a skolaudovaný v r.2004. Je bez výťahu, ideálny pre mladý pár, alebo rodinu s jedným dieťaťom. Rozloha bytu je 58 m2, balkón 6 m2, pivnica 2 m2. Zdieľaný priestor pod schodiskom umožňuje umiestnenie bicykla.
Po vstupe do bytu sa ocitneme v chodbičke, kde sa nachádza vstavaná skriňa, ďalej vstúpime do obývačky spojenej s kuchyňou, táto miestnosť ponúka príjemný a praktický priestor. Chodbou sa dostaneme do ďalšej izby, ktorú môžeme využiť ako detskú izbu, prípadne pracovňu. Z chodby sa tiež dostaneme do kúpeľne s WC a do spálne, z ktorej je výstup na loggiu s nádherným výhľadom na stromy a ihrisko základnej školy. V spálni sa tiež nachádza vstavaná skriňa.

Byt sa predáva zariadený.



Budúci majiteľ bude mať k dispozícii elektrické spotrebiče: chladničku, teplovzdušnú rúru, sklokeramický sporák, digestor, práčku so sušičkou, v lete Vás príjemne ochladí klimatizácia. Na strešných oknách Velux sú umiestnené špeciálne rolety obmedzujúce priepustnosť svetla a tepla v letných mesiacoch.

Mesačné náklady sú max. 120,-€ pri 3-člennej rodine.


Byt sa nachádza vo výbornej lokalite, s kompletnou občianskou vybavenosťou: potraviny, školy, detské ihriská, fitnes centrum, lekáreň, pošta, Paketa Z-BOX, kaderníctvo, reštaurácia Brooklin. Dá sa tu bez problémov zaparkovať, rezident parkuje za 1€ ročne.

cena bytu je 164 000,- vrátane provízie.
V cene provízie je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis. Vyhotovenie potrebných zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Taktiež Vám vieme pomôcť pri vybavovaní hypotekárneho úveru a zabezpečení znaleckého posudku.
V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodné financovanie nehnuteľnosti a poistenie.
Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás osloviť, dohodneme Vám obhliadku nehnuteľnosti. Zrealizovanie obhliadky a bližšie informácie Vám poskytne realitný maklér Marián Beňadik na tel.č.:
Sme členom ZDRUŽENIA V REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trnave na ulici J. Bottu

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici J. Bottu v Trnave v cene 164.000,- € je o 23.724 € drahší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 16 metrov menšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 23 trojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

164.000,- €
Cena nehnuteľnosti 99.990,- € 355.000,- €
58 m²
Úžitková plocha 50.12 m² 125 m²

Podrobné informácie

Úžitková plocha58 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Orientáciajuhovýchodná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-818284 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.