REZERVOVANÉ - Predaj, trojizbový byt Trnava, Na hlin...

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
73 m²
neuvedené
3
nie
po rekonštrukcii
áno
áno
predaj - 3-izbový byt
169.000,- € CENA JE KONEČNÁ
Ponúknite vlastnú cenu

8208x zobrazená v zozname / 714x zobrazená detailne / 363x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný 3-izbový byt na sídlisku Na hlinách v Trnave. Byt s výmerou 73 m2 sa nachádza na 4/8 podlaží novšieho bytového domu, kolaudovaného v roku 2004.
DISPOZÍCIA: vstupná chodba, kuchyňa s lodžiou, tri samostatné nepriechodné izby, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, väčšia murovaná pivnica.
STAV NEHNUTEĽNOSTI: byt prešiel pred piatimi rokmi výraznou rekonštrukciou s použitím kvalitných nadčasových materiálov, je klimatizovaný, vstavané skrine v oboch spálňach, hliníkové žalúzie na lodžii. Predáva sa kompletne zariadený. Bez tiarch, kúpou voľný.
BYTOVÝ DOM: bytový dom bol v roku 2017 zrevitalizovaný (zateplenie, nové balkóny/lodžie, spoločné vstupné priestory, kamerový systém).
MESAČNÉ NÁKLADY: Mesačné náklady na užívanie bytu sú cca 150€ pre 3-člennú rodinu.
LOKALITA: vnútroblokový priestor je novovybudovaný, s detským a multifunkčným ihriskom, oddychovou zónou a novou výsadbou zelene. Lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou, dobrá dostupnosť do centra i na diaľničný obchvat, rezidentská parkovacia zóna R9.

ID ponuky: TT-64755



Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Trnave

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 23 trojizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0903.., uveďte číslo ponuky ZR-64...

Pozícia realitnej ponuky

169.000,- €
Cena nehnuteľnosti 99.990,- € 355.000,- €
73 m²
Celková rozloha 50.12 m² 328 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha73 m²
Poschodieneuvedené
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžiaáno
Garážnie
Výťaháno
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátB

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-64755 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.