4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM ŽILINA-TRNOVÉ, VÝMERA 926m², VÝHRADNE V TUREALITY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
900 m²
neuvedené
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
280.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

10759x zobrazená v zozname / 1072x zobrazená detailne / 315x zobrazená detailne tento mesiac

Predtým ako si pozriete foto-galériu skopírujte si nasledujúci link a pozrite si videoprehliadku ************************* https://youtu.be/KfgbpOo5kDI *************************

TUreality ponúka vo výhradnom zastúpení na predaj 4 izbový rodinný dom vo vyhľadávanej obci Trnové. Obec Trnové je obľúbenou prímestskou časťou mesta Žilina. Je známa svojou výbornou dostupnosťou osobným autom ako aj mestskou hromadnou dopravou.

Dom má zastavanú plochu cca 110m², leží na pozemku o celkovej výmere 926m² a prístup ku domu je po obecnej asfaltovej ceste.

Dispozične pozostáva zo vstupného zádveria, chodby, 2 kúpeľní, kuchyne, obývacej izby a 2 miestností. Schodmi sa dostanete na poschodie, kde sa nachádza ďalšia samostatná izba a podkrovie, ktoré je aktuálne využívané na odkladanie vecí.

V kuchyni je kuchynská linka spolu jedálenskou časťou. V obývacej izbe je priestranný gauč, stolík a obývacia stena s TV. V izbách sa aktuálne nachádzajú postele so skriňami. V jednej kúpeľni je vaňa spolu s WC, v druhej sa nachádza sprchový kút s WC. V izbách sú zachovalé parkety, v kuchyni je plávajúca podlaha. V chodbe a kúpeľni je položená keramická dlažba.

Dom je po postupnej rekonštrukcii. Pristavila sa poschodová izba, dve kúpeľne, zväčšil sa vonkajší prístrešok, postavil nový altánok. V dome sú menené eurookná, v pristavených miestnostiach nové radiátory. V roku 2022 sa prevložkoval plynový komín.

Dom je čiastočne podpivničený, má 2 pivnice. Do jednej z nich sa dostanete z vnútra rodinného domu. Nachádza sa v nej zánovný bojler na vodu, plynový kotol a kotol na pevné palivo - spôsob vykurovania sa dá manuálne prepínať. Prístup do druhej pivnice je z vonkajšej časti domu a slúži na odkladanie sezónnych vecí, popr. uskladnenie záhradného náradia.

Dom je zateplený fasádnym polystyrénom. Má sedlovú strechu, krov je klasického vyhotovenia a strešná krytina je plech. Je napojený na všetky inžinierske siete: voda, elektrina, plyn, verejná kanalizácia. Výhodou sú jeho nízke mesačné platby, ktoré sú cca 200€/osobu.

Pozemok je mierne svahovitý, celodenne slnečný vďaka jeho orientácii na východno-južnú stranu. Nachádza sa na ňom studňa, šopa, prístrešok pre 2 autá, altánok, strom čerešne, jablone a okresné dreviny.

Výhodou je, že dom sa predáva komplet zariadený s nábytkom a spotrebičmi.

V okolí je výborná občianska vybavenosť: škola, škôlka, potraviny, autobusová zastávka. Obec Trnové je ideálnym miestom pre tých, ktorí vyhľadávajú pokojné a priateľské prostredie na život, s príležitosťou na aktívny životný štýl v blízkom okolí prírody a turistickej atraktivity. Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes.

Mapa uvádza orientačné rozmery. Bližšie info: alebo na tel. čísle



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Žiline

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 3 rodinných domov v Žiline. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

280.000,- €
Cena nehnuteľnosti 19.990,- € 1.100.000,- €
900 m²
Rozloha pozemku 92 m² 3500 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku900 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52373 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.