4i byt na Družbe - centrum na dosah

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
Ulica.: Starohájska
80.77 m²
7
7
4
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5196x zobrazená v zozname / 248x zobrazená detailne / 77x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj slnečný 4-izbový byt v Trnave, na ulici Starohájska. Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome na 7/7 poschodí. Bytový dom nedávno prešiel rekonštrukciou, zateplenie, rekonštrukcia výťahu, plastové okná v spoločnom priestore). Byt je v pôvodnom stave, veľmi zachovalý. V minulosti prešiel byt menšími úpravami (plastové okná). Rozloha bytu je 84 m2, z toho balkón 3,23 m2 + pivnica 5m2.

Po vstupe do bytu sa ocitneme v priestrannej chodbe, z ktorej vstúpime do kuchyne a dvoch samostatných izieb, tiež do kúpeľne a samostatného WC. Ďalej pokračujeme do obývačky z ktorej je vstup do ďalšej samostatnej izby. Z kuchyne je výstup na loggiu a do menšej komory.
Nehnuteľnosť sa nachádza v skvelej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou. V blízkosti sa nachádza poliklinika, nákupné centrá Kaufland, Lidl ,detské ihriská , MHD , posilňovňa a mnoho ďalšieho. Pred bytovým domom je rezidenčné parkovanie za poplatok 1€ na rok, centrum mesta pešo 5min.
V cene provízie je zahrnutý kompletný realitný aj právny servis. Vyhotovenie potrebných zmlúv, preberacieho protokolu až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti. Taktiež Vám vieme pomôcť pri vybavovaní hypotekárneho úveru a zabezpečení znaleckého posudku.
V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodné financovanie nehnuteľnosti a poistenie.
Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás osloviť, dohodneme Vám obhliadku nehnuteľnosti. Zrealizovanie obhliadky a bližšie informácie Vám poskytne realitný maklér Marián Beňadik na tel.č.:
Sme členom ZDRUŽENIA V REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Trnave na ulici Starohájska

Inzerovaný 4 izbový byt na ulici Starohájska v Trnave v cene 1,- € je o 206.188 € lacnejší ako je priemerná cena 4-izbového bytu v Trnave. Rozloha je o 11 metrov menšia ako je priemerná rozloha 4-izbového bytu v Trnave. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 štvorizbových bytov v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 109.900,- € 285.000,- €
84 m²
Celková rozloha 76 m² 115 m²
80.77 m²
Úžitková plocha 76 m² 110 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha84 m²
Úžitková plocha80.77 m²
Poschodie7
Počet poschodí7
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno - 1
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-817884 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.