Na predaj 4 izbový byt na Špačinskej ulici v Trnave!

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trnava
Lokalita.: Trnava
76 m²
3
3
4
čiastočne prerobený
nie
áno
predaj - 4-izbový byt
165.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

31277x zobrazená v zozname / 1614x zobrazená detailne / 353x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na predaj 4-izbový byt , ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí 3 poschodového bytového domu na Špačinskej ceste v Trnave bez výťahu. Úžitkový priestor bytu s loggiou je 76m2. K bytu patrí pivnica o veľkosti cca 2 m2 a spoločná kočikáreň. Byt po čiastočnej rekonštrukcii, je v udržiavanom stave a je možný k okamžitému užívaniu alebo obnove podľa vlastných predstáv. Bytový dom je postavený z tehly a je zateplený, má plastové okná a dvere.

Byt je rozdelený na dennú a nočnú časť. Denná časť je orientovaná na juhozápad a tvorí ju veľká obývačka, ktorá je prepojená s jedálňou a kuchyňou, z ktorej je výstup na loggiu o veľkosti 2 m2. Nočná časť je orientovaná východne kde sa nachádzajú ďalšie tri samostatné izby. V byte je murovaná kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. V spálni a v kuchyni sa nachádza klimatizácia.

Byt je vzdialený cca 10 minút peši do centra mesta a v blízkosti bytu sa nachádza Aquapark, športový areál Slávia, tenisové kurty, obchodné reťazce, Obchodná akadémia, MŠ priamo pri dome, ZŠ, množstvo želene, detské ihrisko. Lokalita taktiež zabezpečuje bezproblémové parkovanie pri byte.

Cena tohto zaujímavého bytu je 165 tisíc eur.


V prípade záujmu kontaktujte Ing. Peter Karcol, , karpatyreality.sk

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 4-izbového bytu v Trnave

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 4-izbového bytu v Trnave. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907037.., uveďte číslo ponuky ZR--2...

Pozícia realitnej ponuky

165.000,- €
Cena nehnuteľnosti 109.900,- € 285.000,- €
76 m²
Celková rozloha 76 m² 115 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha76 m²
Poschodie3
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--242 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.