5i novostavba v historickej časti Rusoviec so záhradou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rusovce
Lokalita.: Bratislava - Rusovce
Ulica.: Kovácsova
178 m²
500 m²
holopriestor
predaj - Rodinný dom - Novostavba
1,- €
Ponúknite vlastnú cenu

19744x zobrazená v zozname / 899x zobrazená detailne / 309x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária OCCAM NEW HOME Vám exkluzívne ponúka na predaj novostavbu 5 izbového rodinného domu vo vyhľadávanej lokalite Bratislava – Rusovce, Kovácsová ulica.

DOM: Samostatne stojaca novostavba dvojpodlažného rodinného domu s podlahovou plochou 178 m2 sa nachádza na pozemku o veľkosti 500 m2. K domu vedie súkromná príjazdová cesta. Kúrenie bude zabezpečené tepelným čerpadlom. V celom dome je podlahové kúrenie a v obývacej izbe je predpríprava na krb. Samozrejmosťou je predpríprava na klimatizáciu. V celom dome sú plastové okná a vonkajšie žalúzie.

DISPOZÍCIA: Dom má výborné dispozičné riešenie, je naozaj vidno, že staviteľ myslel na najmenšie detaily pri tvorbe projektu. Na prízemí sa nachádza vstupná hala s priestorom na vstavané skrine, obývačka s kuchyňou a jedálenským kútom, izba (pracovňa, hosťovská), kúpeľňa, samostatná toaleta a priestranná technická miestnosť, ktorá môže slúžiť ako odkladný priestor (sklad, komora). Z obývačky je výstup do záhrady, ideálne miesto na umiestnenie terasy. Schodisko na prvé poschodie je dostatočne široké, čo oceníte pri každodennom živote. Na prvom poschodí sa nachádzajú 3 spálne, priestranná kúpeľňa s klasickou vaňou, sprchovacím kútom a toaletou a šatník. Dom je výnimočný svojou vzdušnosťou a priestrannosťou.

POZEMOK: Pozemok s rozlohou 500 m je rovinatý a ponúka dostatok priestoru na umiestnenie, terasy, bazénu či altánku s grilom.

PARKOVANIE: Navrhnuté sú vonkajšie 2 parkovacie miesta na pozemku.

IS: Verejná voda, kanalizácia, elektrina, optika



LOKALITA: Rusovce sú vyhľadávaná lokalita pre tých čo vyhľadávajú kľudné rodinné bývanie, no zároveň sa nechcú sa vzdať pohodlia a rýchleho prístupu do centra mesta. Benefitom tejto lokality je nielen kľud života na dedine v tesnom kontakte s prírodou, ale aj kompletná občianska vybavenosť. Priamo v obci sa nachádza základná a materská škola, potraviny Kraj, vyhlásené reštaurácie a kaviarne, zdravotné stredisko, ihriská, športoviská, Hotel Ponteo s wellness zónou. Vila sa nachádza pri lesoparku s množstvom turistických chodníčkov a cyklotrás a tak budete mať prírodu vždy na dosah. Ak zatúžite po meste, vďaka rýchlemu napojeniu na D4/R7 ste v centre za pár minút. Ide o prestížnu adresu v pamiatkovej zóne nachádza sa tu Kaštieľ Rusovce a Gerulata (antická pamiatka). A zároveň ste len kúsok od prírodného parku (CHKO Dunajské Luhy), kde okrem turistiky a bicyklovania sa môžete celé leto kúpať v obľúbených jazerách.


CENA: RK



Pre viac informácií prosím kontaktujte:

Realitný maklér: JUDr. Veronika Pfundtnerová


Tel: +

Fotografie sú zo vzorového domu, ktorý už je kompletne zariadený a obývaný.

Realitná kancelária OCCAM New Home je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Rusovce na ulici Kovácsova

Rozloha je o 10 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Bratislave - Rusovce. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Bratislave - Rusovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905619.., uveďte číslo ponuky ZR--9...

Pozícia realitnej ponuky

1,- €
Cena nehnuteľnosti 187.900,- € 1.190.000,- €
500 m²
Rozloha pozemku 216 m² 1076 m²
178 m²
Úžitková plocha 76 m² 408 m²

Kontaktujte

JUDr. Veronika Pfundtnerová

Occam New Home, s.r.o.

Occam New Home, s.r.o.

Digital Park I, Einsteinova 21, Bratislava - mestská časť Petržalka 851 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku500 m²
Úžitková plocha178 m²
Vlastníctvoosobné
Stavholopriestor
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Krbpredpríprava
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--90 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny