TUreality ponúka na predaj veľký a praktický RD, pozemok 631m2, BA-Rus

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Rusovce
Lokalita.: Bratislava - Rusovce
293 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom
640.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4548x zobrazená v zozname / 402x zobrazená detailne / 402x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj veľký, trojpodlažný rodinný dom, v lukratívnej lokalite Bratislava - Rusovce, na Fláviovskej ulici.

DOM postavený v roku 2006 má celkovo 10 miestností, z toho je 5 samostatných obytných izieb na 1 a 2 NP. Dom je optimálne situovaný do stredu pozemku o celkovej výmere 631 m2, takže je dostatočne vzdialený od ulice a zároveň je k dispozícii dostatok miesta za domom – v záhrade s parkovou úpravou.
Pozemok je zo všetkých strán chránený plotom a udržiavanou zeleňou a poskytuje dostatok súkromia.
Zastavaná plocha domu je 96 m2 plus 52m2 garáž, podlahová plocha 236 m2 a úžitková plocha 220 m2 – bez garáže a terasy. Úžitková plocha s garážou a terasou je 293 m2. Veľkorysá, vyvýšená, dláždená terasa má výmeru 28 m2. Je sčasti krytá horným poschodím domu, takže má tienenú aj slnečnú zónu počas celého roka.

DISPOZÍCIA: Vchod do domu je na severnej strane, záhrada a terasa na južnej.
Za vstupnými dverami sa nachádza zádverie, kde sú k dispozícii vstavané šatníkové skrine. Zo zádveria sa vchádza do haly, z ktorej je možné pokračovať do obývačky, pracovne/hosťovskej izby, kuchyne s jedálňou, samostatného WC a na schodisko. Kuchyňa je s jedálňou prepojená ako jedna miestnosť - kuchyňa je do tvaru U a nachádza s v nej aj priestranná špajza, do ktorej sa vojde aj chladnička.
Na poschodí sú tri obytné miestnosti: Spálňa, 2x detská izba, do ktorých sa dostanete z haly na poschodí. Všetky izby sú vybavené praktickými úložnými priestormi. K spálni prilieha aj menšia šatníková miestnosť. Na poschodí je priestranná kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou, dvoj-umývadlom a WC. Je v nej dosť miestna na toaletnú skriňu aj dve užitočné kresielka.
Na poschodí je tiež vstup na povalu cez skladací rebrík, ktorá môže slúžiť ako obrovský odkladací priestor. V prípade nevyhnutnosti by sa dala prestavať na jednu, prípade dve obytné miestnosti.
Suterén domu sa rozprestiera po celej jeho ploche. K dispozícii sú 4 veľké miestnosti s oknami plus priestor pod schodmi.
Nájdete tu dostatok priestoru na všetko, čo nepotrebujete/nechcete umiestniť na horných podlažiach. Fitness miestnosť je najväčšia miestnosť v dome. Je taká veľká, že v letných tropických nociach sa sem môžete presťahovať a používať ju ako letnú spálňu a pritom v nej bude stále dostatok miesta na umiestnenie fitness prístrojov a vybavenia. Namiesto postelí si môžete rozložiť ping-pongový stôl.
Technická miestnosť je priestranná, dá sa využiť aj ako sklad.
Práčovňa je tiež veľkorysá miestnosť prakticky štvorcového pôdorysu. Využívaná je aj ako šatník a sušiareň, nakoľko sa dá pohodlne vetrať.
A nakoniec – univerzálna miestnosť – ktorá sa dá použiť mnohostranne a viacúčelovo. Je do nej dovedený aj trojfázový prúd – takže je možné v nej zriadiť dielňu priamo v dome.
Z tejto miestnosti sa dostanete cez izolované a žiaruvzdorné dvere do pivnice pod garážou. Pivnica uspokojí aj najnáročnejších používateľov. Vzhľadom na stabilnú nízku teplotu je tu umiestnená ďalšia chladnička a mraznička. Komplexný regálový systém zabezpečuje prakticky nevyčerpateľné skladovacie možnosti.
V rohu pivnice je studňa s výkonným čerpadlom, ktorá slúži najmä na zavlažovanie pozemku.
V prípade, že by ste sa rozhodli šetriť verejnú vodovodnú sieť – jednoduchým prepínačom privediete studňovú vodu priamo do zariadení v dome.

K domu prilieha nadštandardná dvoj-garáž. Do tejto „dvojgaráže“ sa v prípade potreby vojdú až 4 (štyri) autá. Bežne sa využívajú iba prvé dve stojiská. Zadná časť garáže slúži ako dielňa s ponkom (vybavená je 3-fázovým prúdom).
Vnútorné rozmery garáže: 915 x 497 cm. Plocha: 45,5 m2.
Výhodou je možnosť prístupu do pivnice aj cez garáž, a to odkrytím vstupného otvoru v podlahe. Tento otvor sa dá využiť aj ako montážna jama – pre automechanika amatéra. Hlavná brána garáže je sekciová s elektrickým ovládaním a šírkou 4,5 m, v zadnej časti garáže je ďalšia brána – sklápacia – ktorou môže prejsť automobil, alebo ľahká záhradná technika do záhrady. Pred garážou je parkovacia plocha s rozmermi 9,10m x 5,60m, kde môžu zaparkovať ďalšie vozidlá, dokonca aj s prívesným vozíkom. Na atike okolo garáže je kované zábradlie, nakoľko pôvodne slúžila plocha strechy ako pochôdzna terasa, ktorú je možné ľahko opäť upraviť do pôvodného stavu.
Na záhrade sa nachádza altánok s výhľadom na skalku s krmítkom pre vtáčikov. Skalka bola pôvodne jazierkom a je možné ho opäť oživiť. Hneď vedľa altánku je k dispozícii záhradný krb s grilom. Od altánku vedie chodník k terase domu. V letných horúcich dňoch oceníte, že terasa je čiastočne prekrytá. Z terasy sa dostanete presklenými dverami do jedálne alebo do obývačky – podľa potreby.

Dom je navrhnutý s dômyselnými riešeniami, medzi ktoré patrí napr. šachta na prádlo vedúca z poschodia – z kúpeľne - do suterénu - práčovne, kuchynská linka zvýšená na 95 cm, prepojenie pivnice a garáže, studňa vŕtaná v interiéri domu pre lepšiu obsluhu, špeciálny zberač vody na pozemku pre prípadné prívalové dažde apod.

VYBAVENIE:


- teplovodné podlahové vykurovanie,
- plynový kotol zn. Buderus + 200L zásobník na teplú vodu,
- všetky okná a dvere sú vybavené vonkajšími plastovými roletami
- klimatizácia v hale horného poschodia,
- dátové rozvody v : pracovňa, detská izba, hosťovská izba, (centrálna wifi – v suteréne)
- rozvody TV signálu: pracovňa, detská izba, hosťovská izba, obyvačka, spalňa, fitness
- rozvody pevnej linky telefónu : pracovňa, detská izba, hosťovská izba, obyvačka, spalňa
- dostatočný počet elektrických zásuviek – určite nebudete musieť používať rozdvojky a pod.
- pohybový alarm v každej miestnosti aj v garáži
- geberit-y v každom WC/kúpeľni
- audio-video terminály el. vrátnika na každom podlaží
- v kuchyni máte na výber využiť sporák na elektrinu alebo na plyn (momentálne je elektrický) - Dom je postavený zo systému YTONG
- Strešná krytina je BRAMAC – klasická pálená škridla.
- Vo väčšine miestností je nábytok vyrobený na mieru. Je však na Vašom konečnom rozhodnutí (a dohode) – či a ktorý nábytok si v dome ponecháte.
- V cene je zahrnutý nábytok a prístrojové vybavenie kuchyne, špajze, jedálne, spálne, fitness miestnosti.

LOKALITA:


Rusovce sú atraktívna obec s výbornou povesťou, nízkou zastavanosťou, dobrou občianskou vybavenosťou, výborným dopravným napojením do centra a na všetky smery D2, D4, R7 a samozrejme v pešej dostupnosti je aj Bratislavská MHD, či lokálna vlaková stanica.
Dom sa nachádza v stabilizovanej a tichej lokalite Rusoviec vo veľmi príjemnom prostredí s komunitným charakterom. V blízkom okolí sa nachádzajú Čunovské jazerá, ktoré sú súčasťou prírodnej rezervácie lužného lesa známeho ako Ostrovné lúčky, neďaleká známa Bratislavská hrádza, Kaštieľ Rusovce s lesoparkom, kultúrne centrum SĽUK s reštauráciou, a tiež známe Ponteo activity park (reštaurácia, bar, športoviská, bowling, biliard, posilňovňa, wellness...), ktoré spríjemnia Vaše spoločenské, kultúrne či športové aktivity atď.
Vďaka vyššie uvedeným benefitom sú Rusovce obľúbenou a vyhľadávanou lokalitou pre život.
V dosahu 5 až 10 minút pešej chôdze nájdete: Lekáreň, Obchod s potravinami – PEPI, zelovoc (s nadštandardne kvalitným zásobovaním), BIO-potraviny Happy Farm, Reštaurácia Biela Pec, Cafe Bar Heaven, Kaderníctvo, Študio krásy, Beermalade a zásielkovňa, vinotéka Trivino.

Mesačné náklady na vykurovanie plynom (priestor 890 m3) boli do roku 2022: 79.-€ a v súčasnosti 108.-€ mesačne. (Táto priaznivá cena potvrdzuje, že štandardné zateplenie používané v dobe výstavby bolo dobre odhadnuté a je stále dostatočné).
Náklady celkom (elektrina, voda, plyn, komunálny odpad) : 236€/mesiac

Dom je v osobnom vlastníctve a bez tiarch.



V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum na , alebo mailom:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Bratislave - Rusovce

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu v Bratislave - Rusovce. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-52...

Pozícia realitnej ponuky

640.000,- €
Cena nehnuteľnosti 187.900,- € 1.190.000,- €
293 m²
Rozloha pozemku 216 m² 1076 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku293 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-52729 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.