APARTMÁN V CHALETE V KRÁSNOM PROSTREDÍ DEMÄNOVSKEJ DOLINY

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Demänovská Dolina
40.22 m²
2
1
2
áno - 2
nie
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
180.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

124678x zobrazená v zozname / 3227x zobrazená detailne / 310x zobrazená detailne tento mesiac

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná spoločnosť PRIUS COMPANY s.r.o. Vám exkluzívne predstavuje na predaj POSLEDNÝ krásny 2-izbový apartmán v chalete, ktorý sa okrem úzkeho spojenia s prírodou môže pýšiť čistou architektúrou, ktorá je spojená s okolitým prostredím Nízkych Tatier.

Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prosím pozrite Virtuálnu prehliadku:
https://my.matterport.com/show/?m=HX4BNsg6MR8

Úžitková plocha nehnuteľnosti predstavuje 40, 22 m2.
Tento apartmán, ktorý sa nachádza na prvom nadrzemnom podlaží, ponúka komfortný priestor pre 2 až 4 osoby. Dispozične pozostáva z chodby (4,46 m2), kúpeľne vybavenej sprchovým kútom, umývadlom so skrinkou, WC (3,55m2), izby (8,77 m2), obývačky prepojenej s kuchyňou (18,34 m2), 2 terás (5,81 m2 a 5,46m2). Prislúcha k nemu odkladací priestor na prízemí chaletu a 1 vonkajšie parkovacie miesto. Vlastné elektrické vykurovanie je riešené formou podlahového kúrenia s termostatom v každej miestnosti.

Chalet je postavený na mikropilotoch z CLT panelov, ktoré staviteľ použil ako prvý v Demänovskej Doline. Celá stavba je zateplená minerálnou vlnou a prekrytá dreveným predvetrávaným obkladom, doplnená o kamenný obklad. Okná sú plastové v antracitovej farbe so šesťkomorovým trojsklom. Interiér je vyhotovený vo vysokom štandarde – podlahové kúrenie, drevená podlaha, drevené interiérorvé dvere, tepelné čerpadlo vzduch-vzduch, veľkoformátové obklady v kúpeľni a moderná sanita, k štandardu patrí tiež kompletne vybavená kuchyňa so spotrebičmi.

Mesačné náklady na prevádzku cca 150 až 180 eur + ročný nájom za pozemok je 157 eur bez DPH urbariátu.

LOKALITA:



Demänovská dolina je najznámejšia a najkrajšia dolina Nízkych Tatier. Má dĺžku 15 km a je hlavným centrom cestovného ruchu na sever od hlavného hrebeňa. Každého návštevníka čaká množstvo atraktivít a možností vyžitia: Svetoznámy podzemný systém Demänovských jaskýň, z ktorých sú sprístupnené Demänovská ľadová jaskyňa a Demänovská jaskyňa slobody, stredisko Jasná, ktoré je medzinárodne známym centrom zimnej i letnej turistiky, prepojenie severnej demänovskej časti Chopka s južnými svahmi kabínkovou lanovkou cez vrcholovú stanicu, Atraktívna poloha na severných svahoch Nízkych Tatier ponúka výborné podmienky na turistiku, skalolezenie, horskú cyklistiku i lyžovanie, čo s vybudovaným zázemím ročne priťahuje státisíce návštevníkov. Lokalita ponúka prekrásnu faunu a flóru doplnenú vhodnými klimatickými podmienkami. Z Demänovskej Doliny sa po žltých a červených turistických značkách môžete dostať až na Poľanu. Po výstupe na jej plochý a (v lete) trávnatý vrchol vás už čaká podmanivý výhľad na vrchy Dereše, Skalku či Chabanec.

300 m od apartmánov sa nachádza požičovňa lyží, zastávka pre Ski Bus na trase Demänová - Jásna.

Vlastniť nehnuteľnosť v tejto lokalite je príležitosť, ktorá sa budúcemu majiteľovi mnohonásobne vráti.

INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ :



Kúpa apartmánu ako forma investičnej príležitosti ponúka možnosť zaradenia sa do hotelového programu, kedy prevádzkar má na starosti všetky aspekty súvisiace s využiteľnosťou apartmánov a maximalizáciou príjmov za ich prenájom. Prevádzkár sa postará o apartmán, bude vytvárať rezervácie krátkodobých pobytov, zabezpečovať príchod hostí, a samorezjme taktiež jeho čistotu . Prenajímaním apartmánu si tak budúci majiteľ môže zabezpečiť rýchlu návratnosť investície.

CENA:



Cena je uvedená vrátane DPH. Cena zahŕňa poplatky a servis spojený s prevodom vlastníctva nehnuteľnosti, cena sa už nenavyšuje.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja apartmánu v Demänovskej Dolinej

Inzerovaný rekreačný apartmán v Demänovskej Dolinej v cene 180.000,- € je o 53.493 € lacnejší ako je priemerná cena apartmánu v Demänovskej Dolinej. Rozloha je o 26 metrov menšia ako je priemerná rozloha apartmánu v Demänovskej Dolinej.

Pozícia realitnej ponuky

180.000,- €
Cena nehnuteľnosti 134.999,- € 435.000,- €
40.22 m²
Celková rozloha 40.22 m² 62 m²
40.22 m²
Úžitková plocha 26 m² 62 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha40.22 m²
Úžitková plocha40.22 m²
Poschodie1
Počet poschodí2
Počet izieb2
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné
Terasaáno - 2
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizáciaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-754312 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.