Predaj, rekreačno investičný apartmán Demänová rezort + DOHODA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Demänová
4
1
2
áno
áno
áno
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
210.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

59904x zobrazená v zozname / 1169x zobrazená detailne / 350x zobrazená detailne tento mesiac

V zabehnutom rezorte Demänová Village - Nízke Tatry ponúkame pre budúceho majiteľa na predaj rekreačno investičný apartmán v apartmánovom dome LUXURY E, s plánovaným dokončením jún 2025.

Ponúkaný apartmán je umiestnený v jednej z unikátnych drevostavieb, na druhom nadzemnom podlaží. Celková rozloha apartmánu vrátane terasy je 50,7 m2. Dispozíciu tvorí:

Vstupná hala – 6,6 m2


Obytná hala – 19,5 m2
Spálňa – 9.8 m2

Kúpeľňa – 4,1 m2


WC – 1,7 m2
Terasa – 9 m2

Čo sa týka materiálového a technického riešenia staviteľ zvolil pre nízkoenergetickú ekologickú drevostavbu difúzne otvorenú sendvičovú konštrukciu s prienikom vlhkosti smerom do exteriéru, teda stavba dýcha. Okná a dvere budovy budú hliníkové s izolačným trojsklom. Stavba bude opláštená odvetrávanou fasádou pozostávajúcou z dreva a plechu. Zvolená bola plechová strešná krytina Lindap antracitovej farby. Interiérové steny sú navrhnuté zo sádrovláknitej biodosky. Stropy tvorí kombinácia dreva a sadrokartónu. Podlahy interiéru sú navrhnuté z dreva v kombinácii s gresovou dlažbou. Základné vybavenie interiéru budú tvoriť vstavané skrine, kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi značky Gorenje, masívne smrekové interiérové dvere, nábytok vo všetkých miestnostiach v alternatíve štandard a sociálne zariadenie vybavené sanitou.
Pre každý apartmánový dom bolo odporučené centrálne plynové kúrenie s vykurovacími telesami v jednotlivých miestnostiach v kombinácii s podlahovým vykurovaním. Navrhnuté je úsporné LED osvetlenie. Samozrejmosťou je kompletná elektroinštalácia a to dátové rozvody, TV rozvody.

Ekologický projekt Demänová Village sa skladá z jednotlivých drevostavieb v tichom prostredí, s výhľadmi na okolité hrebene Nízkych Tatier a prírodu. Apartmány sú určené pre užívateľov, ktorí túžia vychutnávať si krásy Liptova v nízkoenergetických drevostavbách nezaťažujúcich prírodu. Samotný rezort ponúka: recepciu zo stálou strážnou službou, reštauráciu, SKI centrum, wellness a masážne centrum, posilňovňu, požičovnú lyží a bicyklov, lyžiareň, sklad bicyklov a detskú zónu. K využívaniu uvedených služieb patrí budúcemu majiteľovi taktiež zaujímavé cenové zvýhodnenie.

Vybavenie rezortu významne dopĺňa lyžiarska škola, bežkárska trať, Aqua FUN, detský aquapark, jump zóna, lezecká stena, 3 D bludisko či E – biky a dnes aktuálne Tesla supercharger nabíjačky pre elektrické motorové vozidlá či bicykle. Príjemný oddych nájde budúci majiteľ v reštaurácii PINUS s bio jazierkom. Doplnenie potravín pre vlastnú potrebu je zabezpečené v rezortnom obchode Kriváň s vlastnou pekárňou.

Hotelový program v rezorte zabezpečí pre budúceho majiteľa pohodlnú rekreáciu a zároveň v prípade záujmu aj vyťažovanie nehnuteľnosti v čase jeho neprítomnosti formou prenájmu, čo predstavuje skvelú návratnosť finančných prostriedkov vložených do kúpy.

Atraktívna poloha v Demänovskej doline uprostred Liptova, v blízkosti všetkých turisticky významných bodov znásobuje exkluzivitu daného rezortu. Z rezortu Demänová Village sa dostanete autom do strediska Jasná do 10 min, ale zviezť sa môžete aj SKI busom, ktorého zastávka je priamo v areáli rezortu. K všetkým vodným atrakciám ako Liptovská Mara (15 min cesty), Štrbské pleso (35 min cesty) je možné sa dostať v krátkom čase. Voľný čas je možné si vyplniť tiež pešími alebo cyklo výletmi.

Skrátka táto prekrásna lokalita s vlastným lyžiarskym svahom ponúkne budúcemu majiteľovi bohaté možnosti turistického, lyžiarskeho ako aj rekreačného využitia sa nasledovnými benefitmi:

• výnimočná lokalita v tesnej blízkosti k prírode a pritom bezproblémová dostupnosť do okolitých miest
• výborná dopravná dostupnosť a rýchle napojenie na diaľnicu D1 smer Liptovský Mikuláš
• pestrofarebné možnosti aktívneho oddychu, relaxu, športu
• komplex služieb wellness, fitness, multifunkčné ihrisko, bežecká dráha, KID zóna, AQUA zóna, lyžťiarska škola a iné
• motivácia užívateľa súvisiaca s ochranou životného prostredia z dôvodu, že sa jedná o ekologický projekt a ekologické drevostavby
• vysoká a trvalá hodnota spočívajúc v cene nehnuteľnosti v oblasti Tatier, ktorá dynamicky každoročne rastie a tým predstavuje zaujímavé zhodnotenie vloženej investície bez obáv pôsobenia kolísavej inflácie
• možnosť zabezpečenia si pasívneho príjmu formou prenájmu za účelom získania výnosu z vloženej investície

Uvedená cena predmetnej nehnuteľnosti je kompletná, vrátane provízie a sprievodných poplatkov. V prípade rýchleho jednania dohoda možná.

V prípade záujmu o bližšie informácie nás kontaktujte telefonicky alebo emailom
© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie AMOSreality s.r.o.

V rámci spolupráce s nami:



- ste oslobodení od poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti,
- financujeme: právny servis – spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad
do katastra, poplatky za výpis z listu vlastníctva a základný správny poplatok za návrh na vklad do
katastra nehnuteľností,
- bezplatne ponúkame služby hypotekárneho špecialistu SENIOR, ktorý Vám predloží minimálne tri
ponuky na financovanie cez banku a zabezpečí Vám dojednanie najlepších podmienok v banke,
- v prípade potreby predaja Vašej nehnuteľnosti, Vám poskytneme bezplatné poradenstvo,
- zabezpečíme služby interiérového a exteriérového architekta,
- vyriešime kompletný realitný ako aj finančný servis pre Vás bezstarostne, pohodlne a
bezpečne so zárukou vysokej odbornosti a diskrétnosti



Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja apartmánu v Demänovej

Podrobné informácie

Poschodie1
Počet poschodí4
Počet izieb2
Statusaktívne
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné – vlastná kotolňa
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené zdrevostavba
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Klimatizáciaáno
Energetický certifikátáno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AM-223 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny