PREDAJ apartmánov v krásnom prostredí Liptova, Žiarce

Štát.: Slovensko
Mesto.: Liptovský Mikuláš
Lokalita.: Pavčina Lehota
predaj - Rekreačný apartmán - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

133364x zobrazená v zozname / 7380x zobrazená detailne / 265x zobrazená detailne tento mesiac

Skvelá ponuka na investíciu a zároveň využitie na súkromný relax, to sú apartmány / vo výstavbe/ v prekrásnom prostredí Liptova, stredisko Žiarce.

Liptov je ideálnym miestom na prežitie letnej či zimnej dovolenky. Svedčí o tom rastúci záujem turistov zo Slovenska aj zahraničia. Prináša totiž nezvyčajné spojenie hôr a vody. Okrem moderných lyžiarskych svahov a širokých možností turistiky v sebe ukrýva aj nevídané bohatstvo termálnych prameňov.
Čo však určite ocení každý majiteľ ubytovacieho zariadenia je dopyt, ktorý v regióne Liptov prevyšuje ponuku. Záujem o ubytovanie na Liptove totiž nie je sezónny, ale takmer celoročný. Táto investícia vám preto prinesie zaujímavý výnos.
Okolie poskytuje skvelé podmienky na turistiku, cyklistiku, lyžovačku, v bezprostrednej blízkosti apartmánov sa nachádza obľúbený FUN PARK Žiarce.
Konečná cena apartmánu zahŕňa jeho kompletné vybavenie v modernom štýle s dôrazom na kvalitu a prevedenie vybraných materiálov. Kúpou apartmánu automaticky získate parkovacie miesto a podiel na pozemku (nie je nájomný). Samozrejmosťou je skrinka v priestrannej lyžiarni.
V komplexe sa nachádzajú herne pre deti, spa, wellnes, sauna, kaviareň a iné prevádzky pre príjemné strávenie chvíľ či už po lyžovačke alebo túre.

Ak sa rozhodnete pre kúpu apartmánu, poskytujeme KOMPLETNÚ SPRÁVU APARTMÁNU, čo vám zaručí komfort, pohodlie a vysoký štandard. Postaráme sa nielen o upratovanie a opravy, ale aj o vyťaženosť vášho apartmánu.
V ponuke sú jednoizbové alebo 2 izbové apartmány, výmery sú od 26 m2.
Všetky dostupné informácie o výmerách a cenách vám poskytneme.
Financovanie: pri podpise RZ záloha vo výške 5000,- Eur, v prípade, že je vaše rozhodnutie definitívne (do 30 dní od podpisu rezervačnej zmluvy), je potrebné podpísať Zmluvu o budúcej kúpnej zmluve. Po podpise nasleduje úhrada 30 % z celkovej kúpnej ceny apartmánu. Do tejto platby sa započítava už zaplatené záloha.
Po ukončení prác na základoch a základovej doske je splatných 10 % z celkovej kúpnej ceny apartmánu. Po ukončení hrubej stavby vás čaká platba 30 % z celkovej kúpnej ceny apartmánu. Po ukončení stavby do stavu holodom je potrebné uhradiť 20 % z celkovej kúpnej ceny apartmánu. Zostávajúcich 10 % z ceny apartmánu zaplatíte po kolaudácii a zariadení apartmánu.

Pre viac informácií ma prosím kontaktujte :



Ing. Ivana Maderová, mobil:
mail:


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja apartmánu v Pavčinej Lehote

Kontaktujte

Ing. Ivana Maderová

Ing. Ivana Maderová

hovorím po slovensky I speak english
0914777.. zobraziť 0914 777 803

PASS REALITY

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

PASS REALITY

Námestie Mateja Korvína 1, Bratislava 811 07

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Vlastníctvofiremné
Statusaktívne
Zariadeniezariadený
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-IM-195 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.