AstonReal: prenájom obchodný priestor 27 m2 v Spišskej Novej Vsi

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Hviezdoslavova
27 m²
áno
230V
prenájom - Obchodné priestory
250,- €
Ponúknite vlastnú cenu

61562x zobrazená v zozname / 10993x zobrazená detailne / 292x zobrazená detailne tento mesiac

AstonReal ponúka na prenájom priestor pre obchod a služby o výmere 27 m2 na ul. Hviezdoslavova v Spišskej Novej Vsi so vstupom priamo z ulice. Obchodný priestor je s preskleným výkladom a vchod je zabezpečený bezpečnostnou mrežou. Pri obchodnom priestore sa nachádza sociálne zariadenie WC – dámske a pánske.

Cena prenájmu je 250€ mesačne vrátane energii.



Vedľa obchodného priestoru sa nachádza ďalšia miestnosť o výmere 24 m2, ktorý je možné využiť ako sklad a tento priestor je možné si prenajať za 250€ mesačne vrátane energii.

V prípade záujmu kontaktujte alebo .


Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Spišskej Novej Vsi na ulici Hviezdoslavova

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Hviezdoslavova v Spišskej Novej Vsi v cene 250,- € je o 11 € drahší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Spišskej Novej Vsi. Rozloha je o 69 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Spišskej Novej Vsi. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 obchodného priestoru v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0905.., uveďte číslo ponuky ZR-AR...

Pozícia realitnej ponuky

250,- €
Cena nehnuteľnosti 250,- € 1.250,- €
27 m²
Celková rozloha 27 m² 44 m²
27 m²
Úžitková plocha 27 m² 253 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha27 m²
Úžitková plocha27 m²
Statusaktívne
El. napätie230V
Plynáno
Parkovanievonkajšie
Energetický certifikátnie

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-AR-26820 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.