Atraktívny podnikateľský priestor (92 m2) Sp. Nová Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Radlinského
92 m²
prenájom - Obchodné priestory
6,- €/m2/mes.
Ponúknite vlastnú cenu

1913x zobrazená v zozname / 273x zobrazená detailne / 273x zobrazená detailne tento mesiac

Číslo ponuky: 8401 - Ponúkame na prenájom ZAUJÍMAVÝ PODNIKATEĽSKÝ PRIESTOR NA PRÍZEMÍ (kancelária, služby, obchod) nachádzajúci sa v Spišskej Novej Vsi, ul. Radlinského. Priestory s výmerou 92 m2 pozostáva z 2 miestností. Celý priestor je rekonštruovaný, parkovanie pred priestorom. Uprednostňuje sa dlhodobý prenájom.

Cena za nájom 6,00EUR/m2 bez energií.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny prenájmu obchodného priestoru v Spišskej Novej Vsi na ulici Radlinského

Inzerovaný obchodný priestor na ulici Radlinského v Spišskej Novej Vsi v cene 6,- €/m2/mes. je o 805 € lacnejší ako je priemerná cena obchodného priestoru v Spišskej Novej Vsi. Rozloha je o 6 metrov menšia ako je priemerná rozloha obchodného priestoru v Spišskej Novej Vsi. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 obchodného priestoru v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421907.., uveďte číslo ponuky ZR-84...

Pozícia realitnej ponuky

6,- €/m2/mes.
Cena nehnuteľnosti 6,- €/m2/mes. 7,- €/m2/mes.
92 m²
Zastavaná plocha 57.25 m² 92 m²
92 m²
Úžitková plocha 57.25 m² 92 m²

Podrobné informácie

Zastavaná plocha92 m²
Úžitková plocha92 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-8401 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.