ATRAKTÍVNY ÚPLNE NOVÝ 4-IZBOVÝ RODINNÝ DOM NA výbornej adrese

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Nová Dubnica
127 m²
620 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
360.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2741x zobrazená v zozname / 211x zobrazená detailne / 33x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj novostavbu 4 izb. rodinného domu s úžitkovou plochou 127m2, situovaný v lokalite Medové Lúky - Nová Dubnica.

DISPOZÍCIA: Po vstupe do domu Vás privíta zádverie následne sa chodbou dostaneme do ďalších častí domu: kuchyňa doplnená o špajzu spojená s obývacou miestnosťou s výstupom na 22 m2 veľkú terasu s výhľadom do priľahlého lesíku, 3 spálne, 2 kúpeľne s WC, jedno samostatné WC a obrovský šatník v zadnej časti domu hneď vedľa hlavnej spálne. Určite nemôžeme zabudnúť na technickú miestnosť so samostatným vstupom v prednej časti domu kde je situovaný kotol spolu s rekuperačnou jednotkou.

TECHNICKÁ STRÁNKA NEHNUTEĽNOSTI:



Predáva v stave holodom s možnosťou dobudovania do štandardu

Dom spolu s jeho nadčasovým dizajnom so sebou prináša aj zopár technických "vychytávok" ako sú : solárne kolektory umiestnené na streche, rekuperačná jednotka, retenčná nádrž na zber a následné využitie dažďovej vody, predpríprava na osadenie vonkajších žalúzii... Dom je samozrejme pripojený na všetky inžinierske siete : elektrina, kanalizácia, voda, plyn a takisto dostupnosť optického internetu.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE - Dom je postavený na pozemku o veľkosti 620m2 so zastavanou plochou 179m2

Počet izieb: 4



Materiál stavby: Tehla

Vykurovanie: Podlahové teplovodné



Rekuperačná jednotka: filtrácia vzduchu

Parkovanie: možnosť zaparkovať 3 autá na spevnených plochách pred domom

LOKALITA: Medové Lúky sú jedna z najlukratívnejších lokalít v širokom okolí - ponúka novým majiteľom ničím nerušené bývanie v lone prírody s možnosťou športového vyžitia a zároveň únik od bežného mestského života.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA :



Nehnuteľnosť s nadčasovým dizajnom a množstvom benefitov určite zaujme. Ideálny pre rodinu a ľudí, ktorí hľadajú výnimočné bývanie plné zelene a pokoja.

Odporúčam !



FOTKY AKTUÁLNEHO STAVU NA VYŽIADANIE !

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 119124



Cena: 360 000.00€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Podrobné informácie

Rozloha pozemku620 m²
Úžitková plocha127 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno