Rodinný dom s romantickými výhľadmi v srdci Strážovských vrchov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Košecké Podhradie
Ulica.: Háj
450 m²
1659 m²
3
4
áno
čiastočne prerobený
studňa
nie
predaj - Rodinný dom
163.000,- € Dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

24856x zobrazená v zozname / 1647x zobrazená detailne / 339x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka jedinečný rodinný dom, postavený v nádhernej prírodnej scenérií Strážovských vrchov! Prebúdzajte sa s výhľadom na Rohatú skalu, oddychujte na balkóne pri pohľade na Vápeč a užívajte si pokoj a ticho v náručí prírody. Veľký rodinný dom je situovaný v obci Košecké Podhradie, časť Háj, je postavený na pozemku s rozlohou 1659 m2.

Trojpodlažný tehlový rodinný dom bol postavený v roku 1973. Zastavaná plocha 150 m2 predstavuje množstvo priestoru na troch plnohodnotných podlažiach. Dom je v pôvodnom, avšak veľmi zachovalom stave, rekonštrukciou prešla elektroinštalácia, vykurovanie a časť interiéru. Dom je napojený na elektrinu, má vlastnú studňu s dostatkom vody, odpad je riešený formou žumpy. O teplo sa stará kvalitný automatický peletkový kotol Viadrus v kombinácií s radiátormi. Dom má až 4 komíny, takže je možné vybudovanie krbu aj na poschodí.

Dom ponúka svojmu budúcemu majiteľovi viaceré možnosti využitia. Na bývanie pre veľkú rodinu, ako dvojgeneračný s dvomi samostatnými vstupmi a bytovými jednotkami, alebo môže slúžiť na bývanie aj na podnikateľské účely, ako je tomu teraz, pretože celé spodné - pivničné poschodie je v súčasnosti využívané ako stolárska dielňa. Tomuto účelu je prispôsobená aj elektroinštalácia a hladené tvrdé betónové podlahy. Navyše v prednej časti domu sa nachádza prístavba (25 m2), ktorú môžete využiť rovnako na podnikanie, alebo ako garáž.

Prvé poschodie slúži na bývanie. Dispozične sa skladá z predsiene (12,5 m2), chodby (13 m2), kuchyne (15 m2), kúpeľne (6 m2), priestrannej obývačky (25 m2) a troch spální (23 m2; 15 m2 a 10 m2). Na podlaží sa nachádza aj príprava na WC a schodisko do pivnice a na druhé poschodie. Vrchné podlažie je tvorené otvoreným priestorom, v ktorom sa dajú vybudovať ďalšie izby, prípadne, celá bytová jednotka. Veľkým plusom je obrovský balkón s nádhernými panoramatickými výhľadmi na okolité hory. Dom sa predáva zariadený a po dohode je ihneď dostupný.

Veľkým benefitom tejto ponuky je krásny pozemok s rozlohou 1659 m2. Na pozemku Vás očarí zdravý, rodiaci ovocný sad (jablone, slivky, duly, hrušky), navyše tu máte dostatok priestoru na pestovanie vlastnej zeleniny, alebo relax a okrasnú zeleň. Nájdete tu dostatok miesta na všetko. V blízkosti sa nachádza viacero turistických chodníkov na okolité vrchy - Sokol, Vápeč, Rohatá skala či zrúcaninu hradu Košeca.

Obec Košecké Podhradie Vám ponúka základnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, obchod, pohostinstvo, kostol, ihriská a autobusové zastávky. Kompletnú občiansku vybavenosť nájdete v okresnom meste Ilava, vzdialenom 6 km, diaľnica D1 je vzdialená 8 km, Dubnica nad Váhom 13 km, Púchov 24 km. V blízkosti nájdete aj turisticky obľúbené miesta - Homôlka, Valaská Belá, Čičmany či Bojnice.

Ponuka je vhodná pre človeka hľadajúceho pre svoj život a prácu pokojné miesto v náručí prírody, s nádhernými panoramatickými výhľadmi, ktoré je zároveň dobre dostupné ku kompletnej občianskej vybavenosti.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie a obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Michal Mišovec


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.



Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Košeckých Podhradí na ulici Háj

Inzerovaný rodinný dom na ulici Háj v Košeckých Podhradí v cene 163.000,- € je o 119.276 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Košeckých Podhradí. Rozloha je o 169 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Košeckých Podhradí.

Pozícia realitnej ponuky

163.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 439.000,- €
1659 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3165 m²
150 m²
Zastavaná plocha 42 m² 250 m²
450 m²
Celková rozloha 42 m² 1980 m²
450 m²
Úžitková plocha 42 m² 450 m²

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1659 m²
Zastavaná plocha150 m²
Celková rozloha450 m²
Úžitková plocha450 m²
Počet poschodí3
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Internetiné
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné – kombinované
Balkónáno
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Krbpredpríprava
Klimatizácianie
Energetický certifikátnie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénmierny svah
Prístupová cestaasfaltová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--2213 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny