NOVINKA - Rodinný dom v Borčiciach - 584m2 - NOVOSTAVBA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Borčice
584 m²
4
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
255.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

46895x zobrazená v zozname / 2346x zobrazená detailne / 296x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka exkluzívne na predaj novostavbu 4 izbového rodinného domu typu bungalov, ktorý si môžete kúpiť v stave holodomu, alebo i ako dom dokončený na kľúč ( viď foto ). Podlahová plocha domu je ideálnych 100m2 a rozloha pozemku je až 584m2.
Dispozícia domu je : vstupná chodba so šatníkom, samostatná toaleta, vstup do veľkej obývacej miestnosti s krbom prepojenej s kuchyňou pri ktorej sa nachádza špajza, tri samostatné nepriechodné spálne, technická miestnosť, kúpeľňa s vaňou i sprchovým kútom. V oblasti stropu úložný priestor. Pred domom sa nachádza veľká parkovacia plocha, terasa, chodníky. Z domu nádherný výhľad na okolitú prírodu, pohorie Vršatec. V okolí nemáte susedstvo v tesnej blízkosti, takže ticho a súkromie máte výborné.
Dom je postavený z pálenej tehly o šírke 300mm, značky LEIER, pri dokončení domu do štádia '' na kľúč '' budú použité následovne materiály : zateplenie bude minerálnou vatou značky KNAUF. o hrúbke 200mm, na ktorú príde vonkajšia silikónová omietka zrno 1,5mm. Namontované vypínače a zásuvky zn. legrand valena + audiovideo vrátnik, teplovodné podlahové vykurovanie priestorovým termostatom, vykurovacie médium teplovodné čerpadlo DE Dietrich 4,5kw ( vzduch-voda), komín zn. Schiedel, strecha rodinného domu je zhotovená pomocou väzníkového krovu so strešnou krytinou zn. KM beta, 7 komorové okná SCHŮCO 3 sklo antrazit obostranne, sanita zn. geberit, podomietkové batérie v sprche i nad umývadlom a vo vani, prívod pitnej a úžitkovej vody z miestneho zdroja (studne), odvod odpadových vôd do zabudovanej žumpy s objemom 12m3, odvod dažďovej vody pomocou zabudovaných trativodov, vonkajšie plochy budú spevnené pomocou betónových obrubníkov slúžiacich ako pochôdzne plochy + zámková dlažba. Uvedená cena je za holodom. Je možnosť dorobiť tento rodinný domček do stavu ''na kľúč''.

Pre lepšiu predstavu Vám prikladáme i foto už dokončeného rodinného domu. Odporúčame osobnú obhliadku, treba vidieť.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Borčiciach

Pozícia realitnej ponuky

255.000,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 439.000,- €
584 m²
Rozloha pozemku 120 m² 3165 m²

Kontaktujte

Matej Michalec

Matej Michalec

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421919.. zobraziť +421919193829

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku584 m²
Počet izieb4
Statusaktívne
Terasaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Krbáno
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-754741 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny