NOVINKA - NOVOSTAVBA rodinného domu - Borčice 471m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ilava
Lokalita.: Borčice
129.6 m²
471 m²
4
úplne prerobený
studňa
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
234.900,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

3851x zobrazená v zozname / 236x zobrazená detailne / 236x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka exkluzívne na PREDAJ novostavbu rodinného domu v novovybudovanej štvrti vo vyhľadávanej lokalite obce Borčice.
Rodinný dom typu bungalov bol postavený pred tromi rokmi, a disponuje pozemkom o výmere 471m2, z toho zastavaná plocha tvorí ideálnych 129,6 m2.
Dispozícia domu je výborná a následne situovaná takto : vstupná chodba, samostatná toaleta, veľká kúpeľňa s vaňou i bezbariérovým sprchovým kútom, 3 samostatné nepriechodné spálne, (ktoré aktuálne slúžia ako spálňa, šatník, pracovňa - ktorá ma východ do záhrady), no nový majiteľ si môže meniť dispozíciu podľa svojej predstavy. Ďalej v dome nájdete priestrannú obývaciu miestnosť s východom na terasu a kuchyňu s jedálenským kútom, vedľa ktorej sa nachádza špajza spojená s technickou miestnosťou. Pozemok je plný súkromia, je rovinatý, slnečný, a máte z neho krásny výhľad na okolité prostredie či lesy. Vedľa domu sa nachádza pristrešenie pre dve autá, pred domom je predzáhradka, za domom i zo všetkých strán máte tak isto ideálny priestor na pohyb i aktivity. Dom je moderný, tak ako vidieť už z fotografií, no bonusom je i zariadenie, ktoré v dome zostáva. Veľkým plusom sú minimálne mesačné náklady, a to naozaj poteší peňaženku nového majiteľa, dokopy spolu iba 70€ mesačne! V dome je podlahové kúrenie (tepelné čerpadlo), alarm i kamerové systémy, má vlastnú studňu či protipožiarnu nádrž. V dome sa nachádza i ''výlez'' na povalu, kde máte priestor na uskladnenie. Dom je samozrejme zateplený polystyrénom, má antrazitové plastové okná. V blízkosti nájdete vlakovú i aut. stanicu stanicu, potraviny, 2 min. autom nájdete diaľnicu D1 na smer ZA či BA, 2 min. autom obec Nemšová s bohatou občianskou vybavenoťou ako napr. škola i škôlka, rôzne obchody či reštaurácie a pod., 8 min. autom mesto Dubnica n/V či Nová Dubnica, Odporúčam vidieť, tešíme sa na obhliadky s Vami.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Borčiciach

Pozícia realitnej ponuky

234.900,- €
Cena nehnuteľnosti 39.990,- € 439.000,- €
471 m²
Rozloha pozemku 106 m² 3165 m²
129.6 m²
Zastavaná plocha 42 m² 250 m²

Kontaktujte

Matej Michalec

Matej Michalec

hovorím po slovensky mluvim česky I speak english
+421919.. zobraziť +421919193829

REWIN reality, s.r.o.

REWIN reality, s.r.o.

Bajkalská 2C, Bratislava - mestská časť Nové Mesto 831 04

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku471 m²
Zastavaná plocha129.6 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Parkovanievonkajšie
Postavené zYtong
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Novostavbaáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-815481 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.