Bungalov na predaj v Gran Alacant, El Faro, Španielsko

Štát.: Španielsko
Mesto.: Alicante / Alacant
Lokalita.:
123 m²
predaj - Rodinný dom
295.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

20150x zobrazená v zozname / 2141x zobrazená detailne / 195x zobrazená detailne tento mesiac

Ak hľadáte bungalov na predaj v Gran Alacant, El Faro, ste na správnom mieste.

Duplex so 4 spálňami a 2 kúpeľňami, s veľkými terasami, spoločným bazénom a športovými ihriskami v El Faro Urbanization na Gran Alacant.

Dom je rozdelený na 2 podlažia. Na hlavnom poschodí je denná časť s priestrannou obývacou izbou s jedálňou a plne integrovanou kuchyňou v tomto otvorenom priestore. Nehnuteľnosť je prístupná cez krásnu terasu s perfektnou veľkosťou. Po vstupe sa nachádza spálňa s kompletnou kúpeľňou. Po niekoľkých schodoch sa dostanete do denného priestoru, kde sa nachádza kuchyňa s polostrovom a obývačka s jedálňou, z ktorej je priamy prístup na druhú terasu domu. Táto terasa je veľmi priestranná a krásna, ideálne miesto na vychutnanie si exkluzívnej klímy, ktorú ponúka Stredozemné more.

Na poschodí sú 3 dvojlôžkové spálne, z toho dve so vstavanými skriňami a krásnym výhľadom na urbanizáciu. Na tomto poschodí sa nachádza kompletne vybavená kúpeľňa, ktorá slúži nočnej časti.

Ako doplnky má dom klimatizáciu na oboch poschodiach, pancierové prístupové dvere, elektrický ohrievač vody, garážové miesto pre veľké auto a veľký súkromný sklad na parkovisku. Dom sa predáva prakticky zariadený, s veľkou časťou nábytku vidieť na obrázkoch.

El Faro Urbanization sa nachádza v hornej časti Gran Alacant, vďaka čomu je možné si vychutnať tieto neuveriteľné výhľady. V rámci súkromnej urbanizácie sú veľké spoločné priestory, ako je telocvičňa, tenisový kurt, športové plochy, bazény, záhrady a detské ihriská.

Gran Alacant je ideálna rezidenčná štvrť na bývanie počas celého roka. Má priamy prístup ku všetkým druhom služieb, ako sú reštaurácie, supermarkety, obchody, lekárne, optiky, banky, školy a lekári. Okrem toho je štvrť perfektne prepojená s rôznymi miestami v provincii Alicante, ako sú Santa Pola, Elche, Alicante a letisko. Pláž je len pár minút jazdy od domu.

Izby: 4


Kúpeľne: 2
Výmera: 123 m2

Ak potrebujete viac informácií alebo hľadáte bungalov na predaj v Gran Alacant, El Faro, kontaktujte nás.

* K danej cene nehnuteľnosti je nutné pripočítať navýšenie o správne a servisné poplatky vo výške do 15%.

** V prípade ak ste na našich stránkach nenašli vyhovujúcu nehnuteľnosť, využite naše služby a my pre Vás nájdeme "PONUKU NA MIERU" .

*** Servis od A po Z! Prevedieme Vás celým procesom od prvej obhliadky až k prevodu nehnuteľnosti, zabezpečíme kompletný právny servis, ako aj najvýhodnejšie podmienky pre potrebné dofinancovanie.

M.INB 295000

Vaše hodnotenie ponuky

Pozícia realitnej ponuky

295.000,- €
Cena nehnuteľnosti 99.000,- € 685.000,- €
123 m²
Celková rozloha 64 m² 450 m²

Podrobné informácie

Celková rozloha123 m²
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR--394 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny