Bungalov v Rakytovciach, pozemok 906 m2

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Bystrica
Lokalita.: Banská Bystrica
Ulica.: Smreková
168 m²
906 m²
1
3+1
áno - 2 autá
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
389.000,- € Iba u nás, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

47626x zobrazená v zozname / 2655x zobrazená detailne / 342x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj jednopodlažný rodinný dom - bungalov v zástavbe ďalších rodinných domov v miestnej časti Banskej Bystrice - Rakytovce. Rodinný dom sa nachádza na rovinatom pozemku na kraji zástavby a pozostáva zo vstupnej chodby, obývacej izby, ktorá je prepojená s jedálenskou časťou a kuchyňou. Vedľa kuchyne sa nachádza špajza a ďalšími miestnosťami sú spálňa, šatník a ďalšia izba. Všetky izby sú nepriechodné.
Rodinný dom je z technicko-materiálového hľadiska vyhotovený muriva Porotherm o hrúbke 300 mm, ktoré je zateplené Nobasilom o hrúbke 150 mm. Garážová brána aj vonkajšia brána sú elektrické. Okná na dome sú plastové s izolačným trojsklom.

Príprava tepla a teplej vody je v peci na peletky, táto pec pripravuje aj teplú vodu v zásobníku na teplú vodu o kapacite 1.500 litrov ktorá sa používa aj na vykurovanie rodinného domu. Vykurovanie domu je riešené ako podlahové teplovodné. Zásobník na teplú vodu je bivalentný a je možné ho využívať aj na elektrickú energiu.
Do domu je privedený internet a v celom dome je vyhotovený káblový rozvod slaboprúdu. Na dome je nainštalovaný kamerový systém EZS. Súčasťou domu je aj garáž pre dve autá, miestnosť určená na skladovanie ktorú je možné s malými nákladmi zmeniť na ďalšiu izbu.

V kúpeľni sa nachádzajú dve umývadlá, vaňa, sprchovací kút a WC misa so zabudovanou splachovacou nádržkou v stene. V kuchyni sa nachádza kuchynská linka, v linke je osadený silgranitový drez s odkvapkávačom a dizajnovou vodovodnou batériou, keramická indukčná varná doska, umývačka riadu, teplovzdušná rúra a mikrovlnná rúra. Podlahy v celom dome sú vyhotovené z keramickej dlažby. V obývacej časti domu je teplovodný krb.

Pre viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať na , prípadne si pozrite na našej stránke maxiss.sk aj ďalšie ponuky ktoré by Vás mohli zaujať.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu v Banskej Bystrici na ulici Smreková

Inzerovaný rodinný dom na ulici Smreková v Banskej Bystrici v cene 389.000,- € je o 929.015 € lacnejší ako je priemerná cena rodinného domu v Banskej Bystrici. Rozloha je o 78 metrov menšia ako je priemerná rozloha rodinného domu v Banskej Bystrici. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 4 rodinných domov v Banskej Bystrici. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-25...

Pozícia realitnej ponuky

389.000,- €
Cena nehnuteľnosti 62.000,- € 550.000,- €
906 m²
Rozloha pozemku 151 m² 41000 m²
211 m²
Zastavaná plocha 71 m² 479 m²
168 m²
Úžitková plocha 1 m² 412.62 m²

Kontaktujte

Ing. Koloman Kovalík

MAXISS, spol. s r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

MAXISS, spol. s r.o.

Nám. Ľ. Štúra 10, Banská Bystrica 974 05

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku906 m²
Zastavaná plocha211 m²
Úžitková plocha168 m²
Počet poschodí1
Počet izieb3+1
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné – kombinované
Terasaáno
Garážáno - 2 autá
Inžinierske sieteáno
Postavené zPorotherm
Zateplený objektáno
Krbáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-2575 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.

Vývoj ceny