BYT 2+KK 61, 6m2, centrum mesta so záhradkou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
61 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

16239x zobrazená v zozname / 1083x zobrazená detailne / 319x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka vo výhradnom zastúpení majiteľa byt s krásnou výmerou 61,6m2 + podiel s pozemkom pod domom aj záhrady v uzavretom dvore v centre mesta Ružomberok.
Byt sa nachádza na ideálnom prvom poschodí tehlového bytového domu s malou komunitou susedov. V súkromnom vlastníctve je záhrada v uzavretom dvore. Nájdete v nej príjemné miesto na relax, hry a grilovanie pre celú rodinu. Orientácia:Spálňa a záhrada - východ; obývačka s loggiou - západ. Prednosťou bytu je veľkorysý priestor s možnosťou rozdelenia izby. Samozrejmosťou sú okná s dvojsklom, sieťka proti hmyzu aj interierové žaluzie, moderná kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi, elektrika prerobená v medi. Vstavané šatníky v predsieni aj v spálni. Výhodou sú tiež väčšie pivničné priestory. Energetický certifikát nebol predložený.
Blízke okolie: obchody, pošta, kaviarne, školy, škôlka, lekárne, nemocnica, športové a kultúrne zariadenia, autobusová a železničná stanica.
Neváhajte a v prípade záujmu ma kontaktujte prostredníctvom e-mailu alebo telefonicky: CENTRUM

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Ružomberoku

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Ružomberoku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-50...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku61 m²
Poschodieneuvedené
Stavúplne prerobený
Statusaktívne

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50406 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.