V centre mesta 2izbový byt 56m2 po rekonštrukcii.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Ružomberok
Lokalita.: Ružomberok
56 m²
neuvedené
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK Cena dohodou
Ponúknite vlastnú cenu

37230x zobrazená v zozname / 1612x zobrazená detailne / 311x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 2 izbový byt vo výmere 56m2 s loggiou. Byt je po rozsiahlej rekonštrukcii a nachádza sa v centre mesta Ružomberok.
Kuchyňa (13m2) poskytuje dostatočný priestor pre jedálenský kút. Kúpeľňa - vymurovaná ,je vybavená rohovou vaňou. Elektrické rozvody potiahnuté v medi v celom byte. Okná 2- sklo, rámy plastové. Obývačka (21m2)je priechodná z kuchyne a predsiene. Znižované stropy so zabudovaným bodovým osvetlením. Vstup na loggiu je z obývacej izby a ponúka výhľad východným smerom. Do spálne je vstup z obývacej izby.

K bytu prislúcha pivnica.


Bytový dom je vybavený dvoma výťahmi, po rekonštrukcii. Vystavený certifikát energetickej triedy B. Prídte bývať do centra a využite výhody pešej dostupnosti stanice, pošty, banky, obchody, reštaurácie,kino, školy, škôlka, lekára či právnika. Ak Vás ponuka zaujala, prosím, kontaktujte call centrum alebo priamo makléra:

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 2-izbového bytu v Ružomberoku

V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 2 dvojizbových bytov v Ružomberoku. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo +421.., uveďte číslo ponuky ZR-50...

Podrobné informácie

Rozloha pozemku56 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Postavené zpanel

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-50663 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.