PREDANÉ! (77 m2) ZAUJÍMAVÝ 3i BYT S BALKÓNOM

Štát.: Slovensko
Mesto.: Spišská Nová Ves
Lokalita.: Spišská Nová Ves
Ulica.: Hutnícka 5
73 m²
8
4
3
úplne prerobený
nie
áno
predaj - 3-izbový byt
119.999,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

25052x zobrazená v zozname / 1683x zobrazená detailne / 326x zobrazená detailne tento mesiac

KOMPLETNÚ AKTUÁLNU PONUKU nájdete na: hunadyreality.sk vrátane VIRTUÁLNEJ PREHLIADKY 360*

Realitná kancelária Huňady reality Vám exkluzívne ponúka na predaj 3 izbový priestranný byt s krásnym výhľadom a súkromím od okolitých bytových domov. Byt sa nachádza na 4/8 poschodí.

Dispozične riešenie bytu pozostáva z chodby, troch nepriechodných izieb, kuchyne, samostatného WC, kúpeľne s vaňou a loggie (3,5 m2). Prislúchajúca pivnica (2 m2) spolu s kočikárňou (vyhradený uzamykateľný priestor pre bicykle so stojanmi a kamerovým systémom) sa nachádzajú na prízemí bytového domu.

Rekonštrukcia bytu prebehla v roku 2017, vrátane kompletnej elektroinštalácie. Zároveň bola vymenená podlaha v chodbe a kuchyni za vinyl. V izbách sú kvalitné drevené podlahy (možnosť prebrúsenia a lakovania). V chodbe, kúpeľni a wc spravené sadrokartónové stropy s bodovými svietidlami. Osadené bezpečnostné vchodové dvere. Demontovaná plynová prípojka.

V roku 2020 boli zrekonštruované WC a kúpeľňa (napriek tomu, že aktuálne je práčka umiestnená v kuchyni, kúpeľňa disponuje prípojkou na práčku).

V kuchyni ostáva linka so vstavenými spotrebičmi (práčka, umývačka riadu, varná doska, digestor, chladnička s mrazničkou), stôl a 4 stoličky. V detskej izbe ostáva skriňa.

Aktuálne náklady na byt sú vo výške 148€ (bytové družstvo - fond opráv, voda, kúrenie a spoločné priestory) + 30€ elektrina.

Bytový dom je zateplený s energetickým certifikátom C. V roku 2024 je plánovaná už schválená výmena výťahov (bez navýšenia platby do FO, nakoľko je dosť našetrené).

Izby (spálňa a detská izba) sú orientované na sever a juh, kuchyňa s loggiou a obývačkou sú orientované na juh s výhľadom na Slovenský raj.

Kompletná občianska vybavenosť: malé potraviny hneď vedľa vchodu, supermarkety 5 min., MHD 2 min., žel. stanica Smižany 10 min. Škôlka, ZŠ, novo zrekonštruované zdravotné stredisko, detské ihriská.

Byt je voľný od 01.03.2024.



Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie HUŇADY REALITY. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných a kúpnych zmlúv. Ďalej uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti. V prípade potreby klientovi pomôžeme zariadiť hypotéku.

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja 3-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi na ulici Hutnícka 5

Inzerovaný 3 izbový byt na ulici Hutnícka 5 v Spišskej Novej Vsi v cene 119.999,- € je o 5.074 € lacnejší ako je priemerná cena 3-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. Rozloha je o 2 metre väčšia ako je priemerná rozloha 3-izbového bytu v Spišskej Novej Vsi. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 11 trojizbových bytov v Spišskej Novej Vsi. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0908 64.., uveďte číslo ponuky ZR-1-...

Pozícia realitnej ponuky

119.999,- €
Cena nehnuteľnosti 72.900,- € 329.000,- €
77 m²
Celková rozloha 59.92 m² 133 m²
73 m²
Úžitková plocha 59.92 m² 133 m²

Kontaktujte

Dušan Huňady

Dušan Huňady

0908643.. zobraziť 0908 64 35 35

Huňady reality

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

Huňady reality

Odborárov 551/16, Spišská Nová Ves 052 01

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Celková rozloha77 m²
Úžitková plocha73 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanievonkajšie
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátC
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciajužná

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-1-24-2 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.