Čiastočne zariad.a zrekonštr.6 izb.RD s dvomi bytov.jednotkami-Vrakúň

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Vrakúň
228 m²
860 m²
1
6
áno - 2 autá
čiastočne prerobený
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

3022x zobrazená v zozname / 355x zobrazená detailne / 355x zobrazená detailne tento mesiac

STRONG REALITY – Marta Horváthová z poverenia majiteľa nehnuteľnosti ponúka na predaj zrekonštruovaný 6 izbový rodinný dom s garážou, s dvomi bytovými jednotkami so samostatným vchodom ( s možnosťou prepojenia bytov ) v obci Vrakúň – 6 km od okresného mesta Dunajskej Stredy.
Celková úžitková plocha domu: 228 m2. Dom bol kolaudovaný v roku 1970 z kvádrovej tehly, prístavba a rekonštrukcia domu v roku 2000. Nachádza sa na pozemku o rozlohe 860 m2 .

Miestnosti domu:



Prvá dvojizbová samostatná bytová jednotka so samostatným vchodom môže slúžiť na bývanie alebo ako pracovňa na podnikanie (možnosť dokončenia podľa Vašich predstáv). Zastavaná plocha domu: 82 m2 a je to podpivničený.

Dispozičné riešenie:


– chodba z ktorej je vstup do pivnice, na povalu a do kuchyne , ktorá je vybavená kuchynskou linkou a špajzou. – 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.

Druhá štvorizbová samostatná bytová jednotka s podkrovím má 146 m2, je vhodná na bývanie pre viacčlenné rodiny.

Dispozičné riešenie:


– prízemie: priestranná chodba a predsieň, obývacia izba, kuchyňa s kuchynskou linkou, 2 izby + šatník, kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou.
– podkrovie: 2 izby s klimatizáciou, kúpeľňa s vaňou a toaletou.

Vo všetkých izbách sú nové dvere a trojkomorové plastové okná s vnútornými žalúziami, bezpečnostné vchodové dvere, štýlové vnútorné dvere sú drevené s drevenou zárubňou, kuchynská linka so spotrebičmi. Podlaha je kombinovaná: drevené parkety a dlažba.

Obvodové konštrukcie domu a strecha: montovaná drevená konštrukcia so zateplením minerálnou vatou a kontaktným zatepľovacím systémom. Celý dom je zateplený polystyrénom, zateplená a zaizolovaná strecha. Hrúbka izolácie stien domu: 10 cm, hrúbka izolácie strechy: 35 cm. Na povale je veľký úložný priestor, horná deka je betón. Centrálne vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom, na tuhé palivo a radiátormi v každej izbe.

Teplá voda je zabezpečená s elektrickým bojlerom. Pozemok je slnečný, oplotený a kompletne upravený zatrávneným terénom, stromami a kríkmi. Na pozemku sa nachádza vodovod, studňa, žumpa a parkovacie státie pre osobné autá. Za domom sa nachádza dvojgaráž a ďalšie vedľajšie budovy.

Obec Vrakúň je vybavená výbornou infraštruktúrou, vzdialená od Bratislavy 40 km s napojením na R7 a teraz už aj s rýchlou dostupnosťou do Bratislavy.
Nachádzajú sa tu: reštaurácie, pošta, materská škola, základná škola, autobusová zastávka, obchody s potravinami, zdravotné stredisko s lekárňami a park s ihriskom pre deti.

Interiér domu, ako aj dispozičné riešenie boli vytvorené moderne, tak aby poskytli komfortné a príjemné bývanie. Budúci majiteľ tu nájde všetko k pohodlnému využitiu vlastného bývania. Dom je vhodný pre viacčlenné rodiny ale aj na podnikanie.

Mesačné režijné náklady 250 eur, čo zahŕňa elektrinu a plyn.

Cena tejto nehnuteľnosti je 210.000,- Eur



V prípade akýchkoľvek otázok Vám ochotne pomôžem v slovenskom/maďarskom jazyku.

Viac informácii vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke bytu.

KONTAKT: Marta Horváthová alebo email:



Túto nehnuteľnosť nájdete iba v ponuke našej kancelárie, ktorá realizuje celý kúpno-predajný proces, vrátane financovania, a to hlavne korektným a férovým prístupom ku klientom.

Všetky naše ponuky nájdete na www.strongreality.sk

Fotografie a text sú autorským dielom spoločnosti STRONG REALITY, s.r.o.

Vaše hodnotenie ponuky

Analýza ceny predaja rodinného domu vo Vrakúni

Rozloha je o 61 metrov väčšia ako je priemerná rozloha rodinného domu vo Vrakúni. V Cenovej mape evidujeme za minulé obdobie predaj 1 rodinného domu vo Vrakúni. Pre bližšie informácie zavolajte na tel. číslo 0907.., uveďte číslo ponuky ZR-81...

Kontaktujte

Marta Horváthová

Marta Horváthová

0907226.. zobraziť 0907 226 093

STRONG REALITY, s.r.o.

Člen Združenia realitných kancelárií Slovenska

STRONG REALITY, s.r.o.

Nemesszegská 7550/51, Dunajská Streda 92901

Pošli SMSku nasnímaním kódu

Podrobné informácie

Rozloha pozemku860 m²
Úžitková plocha228 m²
Počet poschodí1
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Pivnicaáno
Garážáno - 2 autá
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno

Kontaktný formulár

Zaujala vás ponuka č. ZR-814250 ? Kontaktujte nás.

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma.

Spočítajte si svoju hypotéku

Výška hypotéky  €
Doba splácania  rokov
Úroková sadzba  %
Mesačná splátka pri 3.5 % p. a.